kirjaudu sisään Apple ID:lläsi

Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi voidaksesi käyttää Applen palveluita kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, FaceTimea ja Apple Booksia.

Voit kirjautua sisään Macin käyttöönoton yhteydessä tai voit valita Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikata Kirjaudu ja syöttää Apple ID:si ja salasanasi. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sen.

Voit katsoa ja muuttaa Apple ID:si tietoja kuten nimeä, kuvaa, yhteystietoja, salasanaa, tietoturva-asetuksia ja maksu- ja toimitustietoja.

Tietosi ja sisältösi ovat saatavilla kaikissa laitteissasi, joihin olet kirjautunut Apple ID:lläsi. Katso Applen tukiartikkeli Kirjautuminen sisään Apple ID:llä.