Powerbeats Pro

Tunne voimasi

Aloittamassa treeniä? Beats-sovellus pitää huolen, että kuulokkeesi tai Pill+-kaiuttimesi ovat yhtä täynnä virtaa kuin sinäkin.

Varaustason tarkistaminen

Beats Studio3 Wireless -kuulokkeet

Beatsin muokkaaminen

Beats-sovelluksella voit helposti nimetä kuulokkeesi tai Pill+-kaiuttimesi oman tyylisi mukaisesti. Beats-sovellus voi myös ehdottaa joitain henkeviä laitenimiä.

Laitteen nimeäminen uudestaan

Beats Pill+ ‑kaiuttimet

Kanavia peliin

Luo stereoryhmä kahdella Pill+-kaiuttimella käyttämällä Beats-sovellusta: Yksi Beats Pill+ -kaiutin toistaa vasemman kanavan ja toinen kaiutin toistaa oikean kanavan.

Stereoparin luominen