Graafinen yleiskatsaus, josta näkyy kaksi internetiin yhdistettyä AirPort Express -tukiasemaa ja yksi AirPort Time Capsule.

Verkon näkeminen yhdellä silmäyksellä

Katso nopeasti verkon ja siihen liitettyjen laitteiden tila graafisesta yleiskatsauksesta.

Kuinka voit katsoa verkkoa

AirPort-työkalun asetukset, joissa näkyy valintaneliöt seuraaville: Etsi päivityksiä, kun AirPort-työkalu avataan, Tarkista päivitykset automaattisesti ja Seuraa AirPort-tukiasemia ongelmien varalta.

Tukiasemien automaattinen päivitys

Pidä verkkosi toiminnassa sallimalla AirPort-työkalun tarkistaa ohjelmistopäivitykset automaattisesti.

Kuinka etsiä päivityksiä

iPhonen ja iPadin AirPort-työkalun graafinen yleiskatsaus.

Wi-Fi-verkon hallinta laitteella

iOS- ja iPadOS-laitteiden AirPort-työkalulla voit ottaa käyttöön ja valvoa verkkoasi laitteillasi yhtä helposti kuin Macillasi.

Kuinka AirPort-työkalu ladataan laitteillesi

Voit tutustua AirPort-työkalun käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile AirPortin tukisivustolla.