AirPort-työkalu-ohje

Tervetuloa AirPort-työkaluun

Ota helposti käyttöön langaton verkko ja AirPort-tukiasemat ja hallitse niitä.

Graafinen yleiskatsaus, josta näkyy internetiin yhdistetty AirPort Time Capsule.
Graafinen yleiskatsaus, josta näkyy kaksi internetiin yhdistettyä AirPort Express -tukiasemaa ja yksi AirPort Time Capsule.

Verkon näkeminen yhdellä silmäyksellä

AirPort-työkalu näyttää koko Wi-Fi-verkostasi graafisen yleiskatsauksen, josta näet nopeasti verkon tilan ja siihen liitetyt laitteet. Näet graafisen yleiskatsauksen avaamalla AirPort-työkalun.

Langaton-osio, jossa on näkyvissä Ota käyttöön vierasverkko -valintaneliö.

Verkon jakaminen turvallisesti

Luo ystäville ja vieraille vierasverkko, jotta he voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttäsi verkkosi turvallisuutta vaarantamatta. Pääset alkuun valitsemalla tukiasemasi, klikkaamalla Muokkaa ja sitten klikkaamalla Langaton ja valitsemalla Ota käyttöön vierasverkko.

AirPort-työkalun asetukset, jossa on näkyvissä Etsi päivityksiä, kun AirPort-työkalu avataan- ja Etsi päivityksiä automaattisesti -valintaneliöt.

Tukiasemien automaattinen päivitys

Pidä verkkosi toiminnassa sallimalla AirPort-työkalun tarkistaa ohjelmistopäivitykset automaattisesti. Valitse AirPort-työkalu > Asetukset ja valitse vaihtoehto.

iOS:n AirPort-työkalun graafinen yleiskatsaus.

Wi-Fi-verkon hallinta iOS-laitteella

iOS:n AirPort-työkalulla voit asentaa ja valvoa verkkoasi iPhonella tai iPadilla yhtä helposti kuin Macillasi. Lataa appi iOS-laitteeseesi App Storesta.