Graafinen yleiskatsaus

Kun avaat AirPort-työkalun, näet ensin graafisen yleiskatsauksen Wi-Fi-verkostasi ja siihen liitetyistä laitteista.

Graafinen yleiskatsaus, josta näkyy kaksi internetiin yhdistettyä AirPort Express -tukiasemaa ja yksi AirPort Time Capsule.

Tukiaseman nimi ja tila näkyvät graafisessa yleiskatsauksessa. Tukiaseman tila voidaan tunnistaa sen vieressä olevan pisteen värin perusteella:

• Tasainen vihreä piste osoittaa, että tukiasema on yhteydessä verkkoon ja toimii oikein.

• Tasainen keltainen piste osoittaa, että tukiasema on käynnistymässä.

• Välkkyvä keltainen piste osoittaa, että tukiasema ei saa yhteyttä verkkoon tai internetiin tai siinä on ongelma; useissa tapauksissa AirPort-työkalu näyttää tilaviestin.

• Välkkyvä keltainen ja vihreä piste osoittaa, että käynnistymisessä voi olla ongelma.

Jos haluat lisätietoja tukiasemasta, pidä hiirtä sen päällä. Näkyviin tulevassa ponnahdusvalikossa on tietoja tukiasemasta.

Jos tukiasemaan liittyy tilaviesti, tukiaseman nimen oikealla puolella näkyy punainen merkki .

Jos haluat nähdä tilaviestit, klikkaa tukiasemaa.

Merkin tilaviesti.

Jos haluat muuttaa tukiaseman asetuksia, valitse tukiasema ja syötä sen salasana (jos vaaditaan).