iPhone, jossa näkyy kuva soittolistasta, soittolistan nimi ja toistopainike Apple Music Classicalissa.

Klassista musiikkia varten suunnitellun apin hakeminen

Apple Music -tilaajat voivat nauttia erinomaisesta klassisen musiikin kokemuksesta Apple Music Classicalissa – ilman ylimääräisiä kuluja. Tutustu henkilökohtaisiin suosituksiin ja satoihin sekä aloittelijoille että asiantuntijoille luotuihin soittolistoihin. Etsi nopeasti mikä tahansa tallenne maailman suurimmasta klassisen musiikin valikoimasta, ja kuuntele parhaalla äänenlaadulla ilman mainoksia.

Johdanto Apple Music Classicaliin

Voit selata Apple Music Classicalin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai syöttämällä hakusanan tai -lauseen hakukenttään.