Voit lisätä laitteita automaattisesti Apple Business Manageriin.

Applen laitteiden automaattinen lisääminen

Ostetut laitteet voidaan lisätä automaattisesti siten, että määritykset, apit ja kirjat asennetaan niihin heti, kun ne käynnistetään.

Laitteiden lisääminen ja hallinta

Voit ostaa appeja ja kirjoja suurina erinä ja liittää niitä laitteisiin.

Appien ja kirjojen ostaminen suurina erinä ja liittäminen laitteisiin

Kun ostat appeja ja kirjoja suurina erinä, voit liittää niitä työntekijöiden laitteisiin. Tarvittaessa voit helposti liittää appeja uudelleen toisiin laitteisiin.

Sisällön valitseminen ja ostaminen

Uusia sijainteja on helppo luoda.

Eri sijaintien luominen jokaiselle organisaatiosi toimistolle

Voit helposti luoda sijainteja toimistoille ja liittää vastuuhenkilöitä, jotka voivat määrittää oman toimistonsa asetukset.

Sijaintien luominen

Jos haluat selata Apple Business Managerin käyttöopasta, klikkaa sivun yläosassa olevaa sisällysluetteloa.