Apple Business Managerin yhdistetyn todennuksen yhteys.

Yhdistetyn todennuksen käyttäminen

Yhdistä Microsoft Active Directory (Azure AD) ‑domainisi ja käytä käyttäjätileillä sekä todennuksessa yhdistettyä todennusta.

Lisätietoja yhdistetystä todennuksesta

Apple Business Managerin mobiililaitteiden hallintapalvelin (MDM-palvelin) näyttää laitteet ja niiden liitännät.

Laitteiden hallinta

Suoraviivaista sitä, miten otat Apple-laitteita käyttöön organisaatiossasi.

Lisätietoja laitteiden hallinnasta

Apple Business Managerin ikkuna, jossa näkyvät sivupalkin Sisältö-kohdassa valittuna Apit ja kirjat -kohta. Valittu ruutu on Numbers-apin lisenssien ostamista ja hallintaa varten.

Osta sisältöä suurina erinä ja liitä se laitteisiin

Osta appeja ja kirjoja suurina erinä ja liitä ne henkilöstön laitteissa käytettäväksi. Voit myös liittää appeja uudelleen laitteelta toiselle.

Miten voit ostaa sisältöä

Jos haluat selata Apple Business Managerin käyttöopasta, klikkaa sivun yläosassa olevaa sisällysluetteloa.