Organisaatiotunnus

Organisaatiotunnus on yksilöllinen tunnuksesi Apple Business Managerissa. Kun annat ohjelmaan osallistuvalle Applen valtuuttamalle jälleenmyyjälle tai matkapuhelinoperaattorille organisaatiotunnuksesi (ja lisäät kyseisen jälleenmyyjän jälleenmyyjänumeron tilisi profiiliin), valtuutat jälleenmyyjän ilmoittamaan siltä ostamasi laitteet Applelle, jotta niiden sarjanumerot näkyvät Apple Business Managerissa. Organisaatiotunnusta voidaan käyttää myös appien kehittäjien kanssa siten, että he voivat jakaa organisaatiotasi varten mukautettuja appeja.