Apple Business Managerin yhdistetyn todennuksen yhteys.

Yhdistetyn todennuksen käyttäminen

Yhdistä Google Workspace- tai Microsoft Active Directory (Azure AD) ‑domainisi ja käytä käyttäjätileillä sekä todennuksessa yhdistettyä todennusta.

Lisätietoja yhdistetystä todennuksesta

Apple Business Managerin laiteikkunassa näkyy valittu laite ja sen tiedot.

Laitteiden hallinta

Suoraviivaista Apple-laitteiden käyttöönottoa organisaatiossasi.

Lisätietoja laitteiden hallinnasta

Apple Business Managerin ikkuna, jossa näkyvät sivupalkin Sisältö-kohdassa valittuna Apit ja kirjat ‑kohta. Valittu ruutu on Numbers-apin lisenssien ostamista ja hallintaa varten.

Osta sisältöä suurina erinä ja liitä se laitteisiin

Osta appeja ja kirjoja suurina erinä ja liitä ne henkilöstön laitteissa käytettäväksi. Voit myös liittää appeja uudelleen laitteelta toiselle.

Lue ohjeet sisällön ostamiseen

Jos haluat selata Apple Business Managerin käyttöopasta, napauta sisällysluetteloa sivun yläreunassa tai kirjoita haluamasi hakusana(t) tai lause hakukenttään.