Kirjautuminen App Storeen

Ennen kuin voit ostaa tai päivittää ohjelman App Storesta, sinun on kirjauduttava sisään Apple ID:llä tai luotava Apple ID, jos sinulla ei ole sellaista.

Apple ID -kirjautumisikkuna App Storessa.

Apple ID:llä voit käyttää iTunes Storea, App Storea, iBooks Storea, iCloudia, FaceTimea ja muita Applen palveluja. Se koostuu sähköpostiosoitteesta (esim. emilyparker@icloud.com) ja salasanasta.

Huomaa: Joillakin alueilla voit käyttää puhelinnumeroasi Apple ID:nä sähköpostiosoitteen sijaan.

Jos haluat lisätietoja Apple ID:stä, katso Apple ID -tukisivu. Voit luoda sellaisen Apple ID -verkkosivustolla.

Kaikki ostosi yhdistetään Apple ID:hesi, eikä niitä voida siirtää toiseen Apple ID:hen. Jos teet ostoja iPadilla, iPhonella tai toisella Macilla, kirjaudu aina sisään samalla Apple ID:llä, niin näet kaikki ostosi tällä Macilla ja voit ladata saatavilla olevia päivityksiä.

On suositeltavaa, että käytät samaa Apple ID:tä kaikkiin Applen palveluihin, mukaan lukien iTunes Store, App Store ja iBooks Store. Jos kuitenkin käytät jo eri Apple ID:itä eri palveluissa, voit jatkaa niiden käyttöä. Jos haluat lisätietoja, katso iTunes-tukisivu ja Kirjaudu sisään Apple D:llä -sivun Haluatko eri Apple ID:t iCloudille ja iTunesille -osio.

Avaa App Store

• Kirjautuminen sisään Apple ID:llä: Valitse Store > Kirjaudu sisään ja syötä sitten Apple ID:n tiedot.

• Apple ID:n luominen: Valitse Store > Luo tili. Voit myös valita Store > Kirjaudu sisään ja klikata Luo Apple ID.

• Tiliasetusten näyttäminen: Kirjaudu sisään ja valitse sitten Store > Näytä oma tili. Tiliasetukset sisältävät Apple ID:n, laskutustiedot ja lempinimen ohjelma-arvosteluja varten. Voit myös näyttää ostot, jotka olet piilottanut.

• Uloskirjautuminen: Valitse Store > Kirjaudu ulos.