Ostettujen ohjelmien katseleminen ja hallitseminen

Voit katsoa Apple ID:lläsi ostamiasi ohjelmia Ostetut-luettelossa millä tahansa Mac-tietokoneellasi. Jos et halua tiettyjen ohjelmien näkyvän luettelossa, voit piilottaa ne. Voit myös poistaa ohjelmat, joita et enää tarvitse.

Avaa App Store

Ostettujen ohjelmien katsominen

• Kirjaudu sisään tilillesi App Storessa ja klikkaa Ostetut.

Ohjelmien näyttäminen ja piilottaminen

• Ostetun ohjelman piilottaminen: Pidä ctrl-näppäintä painettuna, klikkaa ohjelmaa ja valitse Piilota ostos.

• Piilotettujen ohjelmien näyttäminen: Klikkaa Store > Näytä oma tili ja klikkaa Hallitse (piilotettujen kohteiden oikealla puolella). Klikkaa näkyviin tulevassa ikkunassa ”Peruuta piilotus” niiden ohjelmien kohdalla, joiden haluat näkyvän Ostetut-luettelossa. Kun olet valmis, klikkaa Valmis.

Ohjelmien poistaminen

Huomaa: Et voi poistaa ohjelmia, jotka ovat osa macOS:ää, kuten Safari ja Mail.

• Vedä ohjelma Ohjelmat-kansiosta roskakoriin (sijaitsee Dockin päässä) ja valitse Finder > Tyhjennä roskakori.

Jos haluat oppia poistamaan ohjelman poisto-ohjelmalla, katso Ohjelmien asentaminen, päivittäminen ja poistaminen.