Applen käyttöapu

Kytkinohjauksen ja käyttöapunäppäimistön opas

Jos käytät sopeutettavia laitteita tai sinulla on vaikeuksia käyttää erillistä näppäimistöä, kytkinohjaus ja käyttöapunäppäimistö tekevät Macin ja suosikkiohjelmiesi käytöstä helpompaa.

Kytkimen kotipaneeli ja näytöllä näkyvä käyttöapunäppäimistö.
Esimerkki muokatusta kytkinohjauksen paneelista.

Aloitus

Tämä opas kertoo, kuinka voit käyttää kytkinohjausta tekstin syöttämiseen, kohteiden käyttämiseen näytöllä ja Macisi hallitsemiseen. Se kertoo myös, kuinka voit käyttää näytöllä näkyvää käyttöapunäppäimistöä (viiveellä) macOS:n navigointiin ja tekstinsyöttöön ja kuinka käyttää paneelieditoria muokattujen paneelien tekemiseen.