Tietoja Safari 16.2:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 16.2:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuus -sivulla.

Safari 16.2

Julkaistu 13.12.2022

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa osoiterivin väärentämisen.

Kuvaus: URL-osoitteiden käsittelyssä oli väärennysongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen vahvistusta.

CVE-2022-46705: Hyeon Park (@tree_segment, Team ApplePIE)

Kohta lisätty 22.12.2022, päivitetty 16.3.2023

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen

Kuvaus: Use-after-free-ongelma on ratkaistu parantamalla muistin hallintaa.

WebKit Bugzilla: 245521
CVE-2022-42867: Maddie Stone (Google Project Zero)

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen

Kuvaus: Muistin käyttöongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

WebKit Bugzilla: 245466
CVE-2022-46691: nimetön tutkija

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi ohittaa saman alkuperän käytännön

Kuvaus: logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

WebKit Bugzilla: 246783
CVE-2022-46692: KirtiKumar Anandrao Ramchandani

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa prosessimuistin paljastumiseen

Kuvaus: ongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

WebKit Bugzilla: 246721
CVE-2022-42852: hazbinhotel yhteistyössä Trend Micro Zero Day Initiativen kanssa

Kohta päivitetty 22.12.2022

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen

Kuvaus: muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

WebKit Bugzilla: 246942
CVE-2022-46696: Samuel Groß (Google V8 Security)

WebKit Bugzilla: 247562
CVE-2022-46700: Samuel Groß (Google V8 Security)

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi paljastaa arkaluonteisia käyttäjätietoja

Kuvaus: logiikkaongelma ratkaistiin parantamalla tarkistuksia.

WebKit Bugzilla: 247066
CVE-2022-46698: Dohyun Lee (@l33d0hyun, DNSLab, Korea University), Ryan Shin (IAAI SecLab, Korea University)

Kohta päivitetty 22.12.2022

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

WebKit Bugzilla: 247420
CVE-2022-46699: Samuel Groß (Google V8 Security)

WebKit Bugzilla: 244622
CVE-2022-42863: nimetön tutkija

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Monterey

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen. Apple on tietoinen raportista, jonka mukaan tätä ongelmaa on saatettu aktiivisesti hyödyntää ennen iOS 15.1:tä julkaistuja iOS-versioita vastaan.

Kuvaus: tyyppisekaannusongelma on ratkaistu parantamalla tilan käsittelyä.

WebKit Bugzilla: 248266
CVE-2022-42856: Clément Lecigne (Google Threat Analysis Group)

Kiitokset

WebKit

Haluamme kiittää nimetöntä tutkijaa, scarletia, hänen avustaan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.