Tietoja Safari 15.3:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 15.3:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuus -sivulla.

Safari 15.3*

Julkaistu 10.2.2022

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Catalina

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen. Apple on tietoinen raportista, jonka mukaan tätä ongelmaa on saatettu aktiivisesti hyödyntää.

Kuvaus: Use-after-free-ongelma on ratkaistu parantamalla muistin hallintaa.

CVE-2022-22620: nimetön tutkija

* Tämän päivityksen asentamisen jälkeen Safari 15.3:n koonnosnumero on 16612.4.9.1.8 macOS Big Surissa ja 15612.4.9.1.8 macOS Catalinassa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.