Tietoja Safari 15.3:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 15.3:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuus -sivulla.

Safari 15.3

Julkaistu 26.1.2022

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Catalina

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Use-after-free-ongelma on ratkaistu parantamalla muistin hallintaa.

CVE-2022-22590: Toan Pham (Sea Securityn Team Orca, security.sea.com)

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Catalina

Vaikutus: Haitallisesti laaditun verkkosisällön käsittely saattoi estää sisältöturvallisuuskäytännön täytäntöönpanon

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2022-22592: Prakash (@1lastBr3ath)

WebKit

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Catalina

Vaikutus: Haitallisen Mail-sähköpostiviestin käsitteleminen saattoi johtaa satunnaisen Javascript-koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Varmistusongelma ratkaistiin parantamalla annettujen tietojen puhdistamista.

CVE-2022-22589: Heige (KnownSec 404 Team, knownsec.com) ja Bo Qu (Palo Alto Networks, paloaltonetworks.com)

WebKit Storage

Saatavuus: macOS Big Sur ja macOS Catalina

Vaikutus: Verkkosivusto saattoi pystyä seuraamaan arkaluontoisia käyttäjätietoja.

Kuvaus: IndexDB API -ohjelmointirajapinnan ristilähdeongelma ratkaistiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2022-22594: Martin Bajanik (FingerprintJS)

Kiitokset

WebKit

Haluamme kiittää Prakashia (@1lastBr3ath) hänen avustaan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.