Tietoja iCloudin Windows-versio 13:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iCloudin Windows-versio 13:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuus -sivulla.

iCloudin Windows-versio 13

Julkaistu 10.11.2021

CoreGraphics

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisen kuvan käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2021-30928: Mickey Jin (@patch1t, Trend Micro)

Kohta lisätty 25.5.2022

Foundation

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Tyyppisekaannusongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2021-30852: Yinyi Wu (@3ndy1, Ant Security Light-Year Lab)

ImageIO

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisen kuvan käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2021-30814: hjy79425575

ImageIO

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisen kuvan käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Ongelma on ratkaistu parantamalla tarkistuksia.

CVE-2021-30835: Ye Zhang (Baidu Security)

CVE-2021-30847: Mike Zhang (Pangu Lab)

WebKit

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Oikeuksin varustetussa verkkosijainnissa toimiva hyökkääjä saattaa kyetä ohittamaan HSTS:n.

Kuvaus: Logiikkaongelma on ratkaistu parantamalla rajoituksia.

CVE-2021-30823: David Gullasch (Recurity Labs)

WebKit

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2021-30849: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.