Perheenjäsenen lisääminen jaettuihin tilauksiin

Kun Perhejako on otettu käyttöön, voit jakaa perheenjäsenillesi monia Apple-tilauksia, kuten Apple TV+:n, iCloud+:n ja Apple Fitness+:n.

App Storen, Apple Arcaden, Apple Musicin, Apple Newsin, Apple TV:n, iCloudin ja Kuntoilu-apin kuvakkeet Perhejako-kuvakkeen vieressä.

Mitä tapahtuu, kun jaat tilauksen perheen kanssa?

Viisi perheenjäsentä itsesi lisäksi voi katsoa Apple TV+:n Apple Originals -TV-ohjelmia ja -elokuvia sekä jakaa Apple-palveluita, kuten Apple Musicin, Apple Arcaden ja Apple News+:n. Kun jaat tilauksia, kukin henkilö näkee omat asetuksensa ja suosituksensa, ei koko perheen. Jos jaat iCloud+-tilauksesi, perheenjäsenet eivät voi nähdä toistensa kuvia, tiedostoja tai dokumentteja.

Jos Perhejako on jo otettu käyttöön

Kun olet ottanut Perhejaon käyttöön, ehdot täyttävät tilaukset jaetaan automaattisesti perheenjäseniesi kanssa. Jos perheenjäsenesi eivät voi käyttää tilausta, tee näin:

1. Valitse iPhonessa tai iPadissa Asetukset ja napauta nimeäsi.

2. Napauta Tilaukset.

3. Vieritä alas ja varmista, että Jaa perheen kanssa -asetus on käytössä.

4. Napauta tilausta, jonka haluat jakaa.

• Jos sinulla on yksilö- tai opiskelijatilaus, päivitä se perhetilaukseksi.

• Jos tilaus ei ole Applelta, sitä ei välttämättä voi jakaa. Jaa tilaus ottamalla Perheen käyttöoikeus -kohdassa käyttöön Jaa perheen kanssa.

Jos Perhejakoa ei ole otettu käyttöön

1. Avaa Asetukset-appi.

2. Napauta nimeäsi ja napauta sitten Perhejako.

3. Napauta Ota Perhejako käyttöön, seuraa näytön ohjeita ja kutsu perheenjäseniä. Oletko jo ottanut Perhejaon käyttöön?

4. Ehdot täyttävät tilaukset jaetaan automaattisesti perheenjäseniesi kanssa.

Lue lisätietoja Perhejaon ottamisesta käyttöön Macilla

Ketä tilauksesta veloitetaan?

Jos Ostojen jako on käytössä, perheen järjestäjä maksaa kaikkien tilaukset.*

Jos olet perheen järjestäjä etkä halua maksaa perheenjäsenten ostoista ja tilauksista, voit poistaa Ostojen jaon käytöstä. Kun Ostojen jako on poistettu käytöstä, jokaisen perheenjäsenen on käytettävä omaa maksutapaansa. Kun Ostojen jako ei ole käytössä, perheenjäsenet voivat jakaa tilauksia, mutta he eivät voi jakaa yksittäisiä ostoja, kuten appeja tai kirjoja.

Applen mediapalvelut ja ominaisuudet voivat vaihdella maittain tai alueittain. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.