Jos jokin Macin appi lakkaa vastaamasta, sulkeutuu odottamatta tai ei avaudu

Jos jokin Macin appi ei toimi odotetulla tavalla, kokeile tätä.

Sulje appi ja avaa se uudelleen

Sulje appi ja avaa se sitten uudelleen. Jos appi ei sulkeudu, pakota appi sulkeutumaan. Tarkista sitten, onko appiin liittyvä ongelma ratkennut.

Käynnistä Mac uudelleen

Käynnistä Mac uudelleen. Tarkista sitten, onko appiin liittyvä ongelma ratkennut.

Tarkista päivitykset

Voit tarkistaa, onko appiin saatavilla päivityksiä, avaamalla App Storen ja klikkaamalla sitten Päivitykset. Jos appiin ei ole saatavilla päivityksiä, päivitä Macin ohjelmisto. Jos et hankkinut appia App Storesta, etsi appiin päivityksiä apin kehittäjän sivustosta. Tarkista sitten, onko appiin liittyvä ongelma ratkennut.

Asenna appi uudelleen

Poista appi. Kun teet tämän, saatat menettää appiin tallennettuja tietoja. Lataa sitten appi uudelleen. Jos et hankkinut appia App Storesta, lataa appi uudelleen apin kehittäjän sivustosta. Tarkista sitten, onko appiin liittyvä ongelma ratkennut.

Lisäohjeet