Jos jokin Macin appi lakkaa vastaamasta, sulkeutuu odottamatta tai ei avaudu

Jos jokin Macin appi ei toimi odotetulla tavalla, kokeile näitä ratkaisuja.

Sulje appi ja avaa se uudelleen

Jos appi on auki, yritä sulkea se ja avata se sitten uudelleen. Jos appi ei sulkeudu, pakota se sulkeutumaan.

Macin käynnistäminen uudelleen

Käynnistä Mac uudelleen.

Ohjelmistopäivitysten asentaminen

• Jos appi on ladattu App Storesta, avaa App Store ja tarkista Päivitykset-osiosta, onko apille päivityksiä. Jos appi on jostain muusta lähteestä, hae päivityksiä apin kehittäjän verkkosivustolta.

• macOS:n päivittäminen Macissa

Poista appi ja asenna se uudelleen

Lisäohjeet

Jos appi on ladattu App Storesta: