AirPods Maxien latausohjeet ja lisätietoja akun kestosta

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ladata AirPods Maxit ja pidentää akun kestoa.

Voit ladata AirPods Maxit kytkemällä AirPods Maxien mukana tulleen Lightning-kaapelin oikean kuulokkeen alaosaan. Voit käyttää USB-C–Lightning-kaapelia tai USB–Lightning-kaapelia. Kytke sitten kaapelin toinen pää USB-laturiin tai -porttiin.

Jos haluat ladata AirPods Maxit Smart Casessa, kohdista kotelossa oleva aukko kuulokkeiden Lightning-porttiin. Kun et käytä AirPods Maxeja, säilytä niitä Smart Casessa, jolloin ne menevät akkuvirran säästämiseksi erittäin alhaisen virran tilaan.

AirPods Maxien Smart Case

Lisätietoja akun kestosta

Kun AirPods Maxien akku on lähes tyhjä, saat siitä ilmoituksen iPhonesi tai iPadisi näytölle. Saat ilmoituksen, kun varausta on jäljellä 20 %, 10 % ja 5 %.

Kuulet myös äänimerkin, kun akku on lähes tyhjä. Kuulet äänimerkin kerran, kun varausta on jäljellä 10 %, ja toisen kerran juuri ennen kuin AirPods Maxit sammuvat.

Voit odottaa seuraavaa:

• AirPods Maxit tarjoavat jopa 20 tuntia kuunteluaikaa, puheaikaa tai elokuvien katselua aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja tilaäänen ollessa käytössä.1

• Jos lataat AirPods Maxeja 5 minuuttia, saat noin 1,5 tuntia kuunteluaikaa.2

• Jos lasket AirPods Maxit alas ja jätät ne paikoilleen 5 minuutiksi, ne menevät akkuvirran säästämiseksi alhaisen virran tilaan. Kun on kulunut 72 tuntia siitä, että AirPods Maxit on poistettu Smart Casesta, ne siirtyvät alhaisen virran tilaan, jossa Bluetooth ja Missä on…? -appi

• Jos asetat AirPods Maxit Smart Caseen, kun et käytä niitä, ne menevät akkuvirran säästämiseksi välittömästi alhaisen virran tilaan. Kun AirPods Maxit ovat olleet 18 tuntia Smart Casessa, ne menevät erittäin alhaisen virran tilaan, jossa Bluetooth ja Etsi-appi poistetaan akun keston maksimoimiseksi käytöstä.

Latauksen tilan tarkistaminen

Oikean kuulokkeen tilavalo näyttää AirPods Maxien latauksen tilan.

Jos painat Melunhallinta-painiketta, kun AirPods Maxit on kytketty virtalähteeseen, tilavalo muuttuu vihreäksi, jos latausta on jäljellä vähintään 95 prosenttia, tai keltaiseksi, jos latausta on jäljellä alle 95 prosenttia.

Jos painat Melunhallinta-painiketta, kun AirPods Maxeja ei ole kytketty virtalähteeseen, tilavalo muuttuu vihreäksi, jos latausta on jäljellä vähintään 15 prosenttia, tai keltaiseksi, jos latausta on jäljellä alle 15 prosenttia.

Voit tarkistaa AirPods Maxien latauksen tilan myös iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Macilla.

iOS-laite

Latauksen tilan tarkistaminen iOS-laitteessa

Pidä AirPods Maxeja lähellä laitetta. Odota muutama sekunti tai paina Melunhallinta-painiketta, niin näet AirPods Maxien latauksen tilan.

Tarkista latauksen tila Akut-widgetin avulla

Voit tarkistaa AirPods Maxien latauksen tilan myös iOS-laitteesi Akut-widgetin avulla.

Mac

1. Poista AirPods Maxit kotelosta.

2. Klikkaa valikkorivin Bluetooth-kuvakettaNo alt supplied for Image.

3. Vie osoitin AirPods Maxien kohdalle valikossa.

1. Testauksen suoritti Apple marraskuussa 2020 AirPods Maxien ennakkoversiolla, ohjelmiston avulla pariksi liitetyillä iPhone 12 Pro Max -laitteilla ja ohjelmistojen ennakkoversioilla. Testauksessa AirPods Maxien akku tyhjennettiin toistamalla musiikkia sisältävää soittolistaa, jossa oli 358 iTunes Storesta ostettua erilaista ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-koodauksella), matkapuhelimella soitettua puhelua tai iTunes Storesta ostettua, 2 tunnin 23 minuutin pituista elokuvaa, kunnes AirPods Maxit lopettivat toiston. Äänenvoimakkuudeksi asetettiin 50 %, aktiivinen taustamelun vaimennus oli päällä, ja tilaääni oli päällä ja käytössä vain elokuvaa toistettaessa. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.

2. Testauksen suoritti Apple marraskuussa 2020 AirPods Maxien ennakkoversiolla, ohjelmiston avulla pariksi liitetyillä iPhone 12 Pro Max -laitteilla ja ohjelmistojen ennakkoversioilla. Soittolista sisälsi 358 iTunes Storesta ostettua erilaista ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-koodauksella). Äänenvoimakkuudeksi asetettiin 50 %, aktiivinen taustamelun vaimennus oli päällä, ja tilaääni oli päällä, mutta ei käytössä. 5 minuutin latauksen testaus suoritettiin virrattomilla AirPods Maxeilla, joita ladattiin 5 minuuttia, minkä jälkeen ääntä toistettiin, kunnes AirPods Maxit lopettivat toiston. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.