Tietoja iCloudin Windows-versio 11.4:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iCloudin Windows-versio 11.4:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

iCloudin Windows-versio 11.4

Julkaistu 24.9.2020

WebKit

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa sivustojenväliseen komentosarjahyökkäykseen.

Kuvaus: Annettujen tietojen tarkistusongelma on korjattu parantamalla annettujen tietojen tarkistusta.

CVE-2020-9952: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.