Apple Music ‑soittolistan jakaminen iPhonessa tai iPadissa

Lue, miten voit jakaa soittolistan viestissä, sähköpostissa tai AirDropilla. Lue myös, miten voit jakaa soittolistan Facebookiin, Instagramiin tai muuhun sosiaalisen median appiin. Jos olet Apple Music ‑tilaaja, lue, miten voit jakaa soittolistan Apple Music ‑profiilissasi.

Soittolistan jakaminen viestissä, sähköpostissa tai AirDropilla

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Avaa soittolista.

3. Napauta soittolistan ylälaidasta Lisää-painikettaLisää-painike.

4. Napauta Jaa soittolista.

iPhone, jossa näkyy lisätoimintovalikon Jaa soittolista -valinta

5. Tee jakosivulla jompikumpi seuraavista:

• Napauta AirDrop ja valitse sitten lähellä oleva Apple-laite. Lue lisätietoja AirDropista.

• Napauta Viestit, Mail tai muun valmistajan viestiappi, anna yhteystieto ja napauta Lähetä. Jos et näe appia, johon haluat jakaa, varmista, että appi on asennettu iPhoneen tai iPadiin. Pyyhkäise sitten appien yli vasemmalle jakosivulla ja napauta Lisää-painikettaLisää-painike.

Soittolistan jakaminen Facebookiin, Instagramiin, Snapchatiin tai muuhun sosiaalisen median appiin

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Avaa soittolista.

3. Napauta soittolistan ylälaidasta Lisää-painikettaLisää-painike.

4. Napauta Jaa soittolista.

5. Napauta jakosivun appiosassa Facebookia, Instagramia, Snapchatia tai muuta sosiaalisen median appia. Jos et näe appia, johon haluat jakaa sisällön, varmista, että haluamasi appi on asennettuna iPhonessa tai iPadissa. Pyyhkäise sitten appien yli vasemmalle jakosivulla ja napauta Lisää-painikettaLisää-painike.

iPhonessa näkyy jakosivu

Soittolistan jakaminen Apple Music ‑profiilissa

Jos sinulla on Apple Music ‑profiili, voit tehdä soittolistasta julkisen, jolloin kuka tahansa, joka tekee haun Apple Musicissa, voi löytää sen.

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Napauta Apple Music ‑apin ylälaidasta valokuvan kuvakettavalokuvan kuvake tai kuvaasi.

3. Jos sinulla on profiili, napauta Näytä profiili. Jos sinulla ei ole profiilia, napauta Luo profiili.

4. Napauta Muokkaa.

5. Valitse soittolistat, jotka haluat jakaa profiilissasi ja Apple Musicin hakutuloksissa. Poista niiden soittolistojen valinta, jotka haluat kätkeä.

6. Napauta Valmis.

iPhone, jossa näkyy soittolista, joka on valittu näkymään profiilissa Apple Music -apin profiilinmuokkausnäytössä

Soittolistojen käyttäminen yhdessä

Apple Music -soittolistojen yhteiskäyttö iPhonella, iPadilla tai Androidissa

Facebook, Instagram ja Snapchat eivät ole käytettävissä kaikissa maissa ja kaikilla alueilla.

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Katso saatavuus maassasi tai alueellasi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.