Musiikin jakaminen Facebookiin, Instagramiin tai Snapchatiin iPhonella, iPadilla tai Android-laitteella

Jos olet Apple Music -tilaaja, voit jakaa musiikkia Apple Music -luettelosta Facebook-, Instagram- tai Snapchat-juttuihisi.

Musiikin jakaminen Facebook-, Instagram- tai Snapchat-juttuihisi

1. Varmista, että Facebook, Instagram tai Snapchat on asennettu laitteeseesi.
  2. Avaa Apple Music -appi.
  3. Etsi kappale, albumi tai soittolista, jonka haluat jakaa.
  4. Kun löydät haluamasi, kosketa ja pidä sitä. Napauta sitten Jaa.
  5. Napauta jakosivun appiosiossa Facebook, Instagram tai Snapchat.
    iPhone, jonka jakosivulla näkyvät Instagram, Facebook ja Snapchat.

Jos et näe Facebookia, Instagramia tai Snapchatia iPhonen tai iPadin jakosivulla

1. Pyyhkäise jakosivulla appien päältä vasemmalle.
  2. Napauta Lisää Lisää-painike.
  3. Napauta Facebook, Instagram tai Snapchat.

Facebookin, Instagramin tai Snapchatin käyttäminen nopeasti iPhonen tai iPadin jakosivulla

1. Pyyhkäise jakosivulla appien päältä vasemmalle.
  2. Napauta Lisää Lisää-painike.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa Muokkaa.
  4. Napauta Facebookin, Instagramin tai Snapchatin vieressä Lisää Lisää-painike.

Facebook, Instagram ja Snapchat eivät välttämättä ole käytettävissä kaikissa maissa ja kaikilla alueilla.

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja siitä, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.