Oletusverkkoselaimen tai sähköpostiapin vaihtaminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

iOS 14:ssä voit vaihtaa sivuston linkkiä tai sähköpostiosoitetta napsautettaessa avattavan apin, kunhan appi tukee sitä.

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että muun valmistajan appi on asennettu ja että käytössäsi on iOS 14.
  • Varmista, että verkkoselain tai sähköpostiappi tukee tätä toimintoa. Jos et ole varma, ota yhteyttä apin kehittäjään.

Oletusverkkoselaimen vaihtaminen

1. Valitse Asetukset ja vieritä, kunnes löydät muun valmistajan apin.
  2. Napauta appia ja napauta sitten Oletusselainappi.
  3. Valitse oletusarvoiseksi asetettava verkkoselain. Selaimen viereen pitäisi ilmestyä valintamerkki sen merkiksi, että selain on asetettu oletukseksi.

Voit poistaa oletusarvoisen verkkoselainapin toistamalla vaiheet 1–3. Kun poistat verkkoselainapin, iPhone asettaa automaattisesti toisen verkkoselainapin oletukseksi. Jos esimerkiksi poistat muun valmistajan verkkoselainapin, iPhone asettaa Safarin oletukseksi, kunnes vaihdat sen.

Jos et näe valintaa, jolla muun valmistajan verkkoselaimen voi asettaa oletukseksi, kehittäjä ei ehkä tue sitä. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä apin kehittäjään.

Oletussähköpostiapin vaihtaminen

1. Valitse Asetukset ja vieritä, kunnes löydät muun valmistajan apin.
  2. Napauta appia ja napauta sitten Oletuspostiappi.
  3. Valitse oletusarvoiseksi asetettava sähköpostiappi. Sähköpostiapin viereen pitäisi ilmestyä valintamerkki sen merkiksi, että sähköpostiappi on asetettu oletukseksi.

Jos haluat käyttää oletussähköpostiappina iOS:n Mailia, mutta olet aikaisemmin poistanut sen, sinun on palautettava se. Siirry App Storeen ja hae Mail. Napauta sitten Palauta-painiketta . Odota, kunnes appi on palautettu, ja avaa se sitten Koti-valikossa. Aseta iOS:n Mail oletussähköpostiapiksi toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Jos et näe valintaa, jolla muun valmistajan sähköpostiapin voi asettaa oletukseksi, kehittäjä ei ehkä tue sitä. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä apin kehittäjään.