Tietoja iOS 12.4.7:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iOS 12.4.7:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

iOS 12.4.7

Julkaistu 26.5.2020

Mail

Saatavuus: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3 ja iPod touch (6. sukupolvi)

Vaikutus: Haitallisen Mail-sähköpostiviestin käsittely saattoi aiheuttaa odottamattoman muistin muokkauksen tai ohjelman sulkeutumisen.

Kuvaus: Rajojen ulkopuolisen muistin kirjoitusongelma on ratkaistu parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-2020-9818: ZecOps.com

Mail

Saatavuus: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3 ja iPod touch (6. sukupolvi)

Vaikutus: Haitallisen Mail-sähköpostiviestin käsitteleminen saattoi johtaa keon vioittumiseen.

Kuvaus: Muistin käyttöongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2020-9819: ZecOps.com

Wi-Fi

Saatavuus: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3 ja iPod touch (6. sukupolvi)

Vaikutus: Etähyökkääjä saattoi pystyä aiheuttamaan järjestelmän odottamattoman sulkeutumisen tai vioittamaan kernel-muistia.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2020-3843: Ian Beer (Google Project Zero)

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.