Jos olet unohtanut iPod touchin pääsykoodin tai iPod touch ei ole käytettävissä

Lue, miten toimia, jos olet unohtanut iPod touchin pääsykoodin tai jos saat ilmoituksen, että iPod touch ei ole käytettävissä.

Jos annat väärän pääsykoodin liian monta kertaa, saat ilmoituksen, jonka mukaan iPod touch ei ole käytettävissä. Jos et muista pääsykoodiasi, sinun on tyhjennettävä iPod touchisi, jolloin tietosi ja asetuksesi – mukaan lukien pääsykoodisi – poistetaan.

Jos olet varmuuskopioinut iPod touchin, voit palauttaa tietosi ja asetuksesi laitteen palautuksen jälkeen. Jos et ole koskaan varmuuskopioinut iPod touchia ennen pääsykoodin unohtamista, menetät laitteesi tiedot. Poista pääsykoodisi noudattamalla alla olevia ohjeita.

Tarvitset tietokoneen, jotta voit noudattaa näitä vaiheita. Jos sinulla ei ole tietokonetta, lainaa sellainen tai pyydä apua Apple Store -jälleenmyyntiliikkeestä tai Applen valtuuttamasta huoltoliikkeestä.

iPod touchin (7. sukupolvi) pääsykoodin poistaminen

1. Varmista, että iPod touchia ei ole liitetty tietokoneeseen.
  2. Pidä laitteen yläpainiketta painettuna, kunnes Virta pois päältä -liukusäädin tulee näkyviin. Sammuta iPod touch kokonaan vetämällä liukusäädintä. Yhdistä iPod touch tietokoneeseesi samalla, kun pidät äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuna. Pidä äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuna, kunnes näet palautustilanäytön.
  3. Jos olet varmuuskopioinut iPod touchin, voit palauttaa tietosi ja asetuksesi pääsykoodin poistamisen jälkeen.

iPod touchin (6. sukupolvi tai aiempi) pääsykoodin poistaminen

1. Varmista, että iPod touchia ei ole liitetty tietokoneeseen.
  2. Pidä laitteen yläpainiketta painettuna, kunnes Virta pois päältä -liukusäädin tulee näkyviin. Sammuta iPod touch kokonaan vetämällä liukusäädintä. Yhdistä iPod touch tietokoneeseesi samalla, kun pidät Koti-painiketta painettuna. Pidä Koti-painiketta painettuna, kunnes näet palautustilanäytön.
  3. Jos olet varmuuskopioinut iPod touchin, voit palauttaa tietosi ja asetuksesi pääsykoodin poistamisen jälkeen.

iPod touchin palauttaminen

1. Etsi iPod touch tietokoneessa. Kun järjestelmä kysyy, haluatko palauttaa vai päivittää, valitse Palauta. Finder tai iTunes lataa ohjelmiston iPod touchiin. Jos tämä kestää yli 15 minuuttia, iPod touch poistuu palautustilasta. Sinun on valittava iPod touch -malli edeltä ja poistettava pääsykoodi toistamalla toimenpiteet.

2. Odota, että toimenpide suoritetaan loppuun. Ota sitten iPod touch käyttöön.

Tarvitsetko edelleen apua?

Jos et voi päivittää tai palauttaa iPod touchia palautustilan avulla tai jos et voi käyttää palautustilaa viallisten tai juuttuneiden painikkeiden takia, ota yhteyttä Apple-tukeen. Seuraa sitten ohjeita ja järjestä huolto iPod touchille.