Tietoja Applen Thunderbolt 3 Pro -kaapelista

Liitä Thunderbolt 3 (USB-C) -portillinen laite laitteeseen, jossa on Thunderbolt 3 (USB-C)- tai USB-C-portti.

Applen Thunderbolt 3 Pro -kaapelilla voi liittää Thunderbolt 3 (USB-C) -portillisen Macin laitteeseen, jossa on Thunderbolt 3 (USB-C)- tai USB-C-portti.

Video

Liitä Mac tällä kaapelilla videon katselua varten Thunderbolt 3 (USB-C)- tai USB-C-yhteensopivaan näyttöön, kuten Apple Pro Display XDR -näyttöönLG UltraFine 5K -näyttöön tai 23,7 tuuman LG UltraFine 4K -näyttöön. Kaapeli tukee DisplayPort-videolähtöä (HBR3).

Tiedonsiirto

Liitä Thunderbolt 3 (USB-C)- tai USB-C-yhteensopiva laite Maciin tällä kaapelilla tiedonsiirtoa varten esimerkiksi ulkoisena kovalevynä tai telakkana. Kaapeli tukee Thunderbolt 3 -tiedonsiirtonopeuksia jopa 40 Gb/s asti ja 2. sukupolven USB 3.1 -tiedonsiirtonopeuksia jopa 10 Gb/s asti. Selvitä laitteesi tukema tiedonsiirtostandardi tarkistamalla sen tekniset tiedot.

Lataaminen

Mac-kannettavaa tai muuta laitetta voi myös ladata liittämällä se Thunderbolt 3 (USB-C)- tai USB-C-laitteeseen tämän kaapelin avulla. Kaapeli antaa virtaa liitettyyn laitteeseen jopa 100 W:n voimakkuudella.

Vertaus Applen USB-C-latauskaapeliin
Applen USB-C-latauskaapeli tukee myös latausta, mutta tiedonsiirtonopeus on vain 480 Mb/s (USB 2.0). Se ei myöskään tue videota. Applen Thunderbolt 3 Pro -kaapelissa on Thunderboltin -logo kunkin liittimen sivulla. Kumpaa tahansa kaapelia voidaan käyttää Applen USB-C-virtalähteen kanssa.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.