Jos iPadin mikrofonit eivät toimi

Lue, miten toimia, jos ääni on epäselvä FaceTime-puheluiden aikana, videotallenteissa tai apeissa.

Poista esteet mikrofonien tieltä

1. Poista kaikki näyttösuojat, kalvot tai kuoret iPadista.
  2. Poista mahdolliset roskat iPadin aukoista.

Jos Siri ei kuule sinua

1. Avaa Sanelin-appi.
  2. Napauta Tallenna-painiketta , puhu iPadin yläosaan ja pysäytä tallennus.
  3. Äänesi pitäisi kuulua selvästi, kun toistat sanelun.
  4. Jos et kuule ääntäsi selvästi, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos et pysty tallentamaan ääntä stereona

1. Avaa Kamera-appi.
  2. Tallenna video, kun puhut samalla iPadin yläosaan.
  3. Voit vaihtaa toiseen kameraan napauttamalla kameran valitsinta . Tallenna sitten toinen video, kun puhut samalla iPadin yläosaan.
  4. Äänesi pitäisi kuulua selvästi, kun toistat videot.
  5. Jos et kuule ääntäsi selvästi, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos mikrofoni ei toimi tietyssä apissa

1. Valitse Asetukset > Tietosuoja > Mikrofoni.
  2. Varmista, että appi on otettu käyttöön.
  3. Jos apilla on lupa käyttää mikrofonia, tai appi ei ole luettelossa, ota yhteyttä apin kehittäjään.

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.