Näyttökuvan ottaminen iPadilla

Tallenna näytön sisältö nopeasti.

Miten Face ID:llä varustetulla iPadilla otetaan näyttökuva?

1. Paina yläpainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta samaan aikaan.
  2. Vapauta molemmat painikkeet nopeasti.
  3. Näyttökuvan ottamisen jälkeen näytön vasempaan alakulmaan ilmestyy hetkeksi miniatyyri. Avaa miniatyyri napauttamalla sitä tai ohita se pyyhkäisemällä vasemmalle.

Miten Touch ID:llä varustetulla iPadilla otetaan näyttökuva?

1. Paina yläpainiketta ja Koti-painiketta samaan aikaan.
  2. Vapauta molemmat painikkeet nopeasti.
  3. Näyttökuvan ottamisen jälkeen näytön vasempaan alakulmaan ilmestyy hetkeksi miniatyyri. Avaa miniatyyri napauttamalla sitä tai ohita se pyyhkäisemällä vasemmalle.

Mistä näyttökuvat löytyvät?

Avaa Kuvat ja valitse sitten Albumit > Näyttökuvat.