Tietoja SwiftNIO SSL 2.4.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan SwiftNIO SSL 2.4.1:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

SwiftNIO SSL 2.4.1

Julkaistu 4.10.2019

SwiftNIO

Saatavuus: SwiftNIO SSL 2.0.0 - 2.4.0 Ubuntu 14.04:ssä ja uudemmissa

Vaikutus: TLS-suojausta käyttänyt SwiftNIO-sovellus saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia

Kuvaus: Ongelma on ratkaistu signaloimalla, että suoritettavaa pinoa ei tarvita.

CVE-2019-8849: Apple

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.