Tietoja Shazamin iOS-apin version 12.11.0 turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kuvataan Shazamin iOS-apin version 12.11.0 turvallisuussisältö.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

Shazamin iOS-apin versio 12.11.0

Julkaistu 26.3.2019

Shazam

Saatavuus: iOS 10 ja uudemmat

Vaikutus: Haitallisen URL-osoitteen käsittely saattoi johtaa avoimeen uudelleenohjaukseen

Kuvaus: URL-skeemojen jäsennyksessä oli ongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla URL-osoitteiden tarkistamista.

CVE-2019-8791: Ashley King

Shazam

Saatavuus: iOS 10 ja uudemmat

Vaikutus: Haitallisen URL-osoitteen käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen javascript-koodin suorittamisen

Kuvaus: Annettujen tietojen tarkistusongelma on korjattu parantamalla validointia.

CVE-2019-8792: Ashley King

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.