Tietoja iTunes 12.10.2:n Windows-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 12.10.2:n Windows-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

iTunes 12.10.2:n Windows-versio

Julkaistu 30.10.2019

Grafiikkaohjain

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia järjestelmän käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8784: Vasiliy Vasilyev ja Ilya Finogeev (Webinar, LLC)

iTunes

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: iTunes-asentajan suorittaminen ei-luotetussa hakemistossa saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: iTunesin määritys sisälsi dynaamisen kirjaston latausongelman. Ongelma on ratkaistu parantamalla polkujen etsimistä.

CVE-2019-8801: Hou JingYi (@hjy79425575, Qihoo 360 CERT)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8813: nimetön tutkija

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8782: Cheolung Lee (LINE+ Security Team)

CVE-2019-8783: Cheolung Lee (LINE+ Graylab Security Team)

CVE-2019-8808: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

CVE-2019-8811: Soyeon Park (SSLab, Georgia Tech)

CVE-2019-8812: JunDong Xie (Ant-financial Light-Year Security Lab)

CVE-2019-8814: Cheolung Lee (LINE+ Security Team)

CVE-2019-8816: Soyeon Park (SSLab, Georgia Tech)

CVE-2019-8819: Cheolung Lee (LINE+ Security Team)

CVE-2019-8820: Samuel Groß (Google Project Zero)

CVE-2019-8821: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

CVE-2019-8822: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

CVE-2019-8823: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

Kohta päivitetty 18.11.2019

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi paljastaa verkkosivustot, joilla käyttäjä oli käynyt.

Kuvaus: HTTP-viiteotsikkoa saatettiin käyttää selaushistorian vuotamiseen. Ongelma ratkaistiin palauttamalla kaikki kolmansien osapuolten viitteet niiden alkuperiinsä.

CVE-2019-8827: Artur Janc, Krzysztof Kotowicz, Lukas Weichselbaum ja Roberto Clapis (Google Security Team)

Kohta lisätty 3.2.2020

WebKit-prosessimalli

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8815: Apple

Kiitokset

CFNetwork

Haluamme kiittää Googlen Lily Cheniä hänen avustaan.

WebKit

Haluamme kiittää Dlivea (Xuanwu Lab, Tencent) ja Zhiyi Zhangia (Legendsecin Codesafe Team, Qi'anxin Group) heidän avustaan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.