Tietoja Swift 5.1.1:n Ubuntu-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Swift 5.1.1:n Ubuntu-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

Swift 5.1.1:n Ubuntu-versio

Julkaistu 11.10.2019

Foundation

Saatavuus: Ubuntu 14.04, 16.04 ja 18.04

Vaikutus: URLSession-tiedostokuvaajien virheellinen hallinta voi aiheuttaa tietojen paljastumisen tahattomasti

Kuvaus: Tämä ongelma on ratkaistu päivittämällä virheellinen URLSession-tiedostokuvaajien hallintalogiikka Swift 5.0:n mukaiseksi.

CVE-2019-8790: Apple

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.