Tietoja iCloudin Windows-versio 7.14:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iCloudin Windows-versio 7.14:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

iCloudin Windows-versio 7.14

Julkaistu 7.10.2019

UIFoundation

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen tekstitiedoston käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Puskurin ylivuoto korjattiin parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-2019-8745: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä riusksk (VulWar Corp)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8625: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

CVE-2019-8719: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8707: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä nimetön tutkija, Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä cc

CVE-2019-8726: Jihui Lu (Tencent KeenLab)

CVE-2019-8733: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

CVE-2019-8735: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä G. Geshev

CVE-2019-8763: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

Kiitokset

Ohjelmiston päivitys

Haluamme kiittää Morphisecin (morphisec.com) Michael Gorelikia (@smgoreli) hänen avustaan.

WebKit

Haluamme kiittää Yiğit Can YILMAZia (@yilmazcanyigit) ja Zhihua Yaota (DBAPPSecurity Zion Lab) heidän avustaan.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.