Tietoja iTunes 12.10.1:n Windows-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 12.10.1:n Windows-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

iTunes 12.10.1:n Windows-versio

Julkaistu 7.10.2019

CoreCrypto

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Suuren annetun tietomäärän käsittely saattoi johtaa palvelunestoon.

Kuvaus: Palvelunesto-ongelma on ratkaistu parantamalla tietojen vahvistamista.

CVE-2019-8741: Nicky Mouha (NIST)

Kohta lisätty 29.10.2019

CoreMedia

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8825: ongelman havaitsi GWP-ASan Google Chromessa

Kohta lisätty 29.10.2019

Foundation

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Etähyökkääjä saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Rajojen ulkopuolinen lukuongelma ratkaistiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2019-8746: Natalie Silvanovich ja Samuel Groß (Google Project Zero)

Kohta lisätty 29.10.2019

libxml2

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: libxml2:ssa esiintyi useita ongelmia.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2019-8749: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

CVE-2019-8756: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

Kohta lisätty 29.10.2019

libxslt

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: libxslt:ssä esiintyi useita ongelmia.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2019-8750: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

Kohta lisätty 29.10.2019

UIFoundation

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen tekstitiedoston käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Puskurin ylivuoto korjattiin parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-2019-8745: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä riusksk (VulWar Corp)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8625: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

CVE-2019-8719: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

CVE-2019-8764: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

Kohta päivitetty 29.10.2019

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8707: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä nimetön tutkija, Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä cc

CVE-2019-8710: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

CVE-2019-8726: Jihui Lu (Tencent KeenLab)

CVE-2019-8728: Junho Jang (LINE Security Team) ja Hanul Choi (ABLY Corporation)

CVE-2019-8733: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

CVE-2019-8734: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

CVE-2019-8735: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä G. Geshev

CVE-2019-8743: zhunki (Legendsecin Codesafe Team, Qi’anxin Group)

CVE-2019-8751: Venustechin ADLabin kanssa työskentelevä Dongzhuo Zhao

CVE-2019-8752: Venustechin ADLabin kanssa työskentelevä Dongzhuo Zhao

CVE-2019-8763: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

CVE-2019-8765: Samuel Groß (Google Project Zero)

CVE-2019-8766: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

CVE-2019-8773: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

Kohta päivitetty 29.10.2019

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Varmistusongelma on ratkaistu parantamalla logiikkaa.

CVE-2019-8762: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

Kohta lisätty 18.11.2019

Kiitokset

Ohjelmiston päivitys

Haluamme kiittää Morphisecin (morphisec.com) Michael Gorelikia (@smgoreli) hänen avustaan.

WebKit

Haluamme kiittää seuraavia heidän avustaan: MinJeong Kim (Information Security Lab, Chungnam National University), JaeCheol Ryou (Information Security Lab, Chungnam National University, Etelä-Korea), Yiğit Can YILMAZ (@yilmazcanyigit) ja Zhihua Yao (DBAPPSecurity Zion Lab).

Kohta päivitetty 29.10.2019

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.