Jos iPhone jumiutuu Apple-logon ja edistymispalkin kohdalla iPhonen palauttamisen tai aiemmasta laitteesta siirtämisen jälkeen

Jos käytössäsi on iOS 13 ja yritit palauttaa iPhonesi varmuuskopiosta tai siirtää iPhonesi aiemmasta laitteesta, Apple-logo ja edistymispalkki saattavat näkyä näytössä yli tunnin ajan. Lue ohjeet siihen, miten toimia tässä tilanteessa.

Jos laitteessasi on tämä ongelma, noudata näitä ohjeita:

1. Varmista, että iPhonen näytöllä näkyvä edistymispalkki ei ole liikkunut vähintään tuntiin.
  2. Jos edistymispalkki ei ole liikkunut yli tuntiin, yhdistä laitteesi tietokoneeseen ja aseta laitteesi sitten palautustilaan seuraavasti:
    • iPhone 8 ja uudemmat: Paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja vapauta se. Paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja vapauta se. Pidä sivupainiketta painettuna. Pidä sivupainiketta painettuna, kunnes näet palautustilanäytön.
    • iPhone 7 ja iPhone 7 Plus: Pidä äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja nukkumispainiketta painettuina. Pidä äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuna, kunnes näet palautustilanäytön.
    • iPhone 6s ja aiemmat: Pidä nukkumis- ja Koti-painikkeita painettuina. Pidä Koti-painiketta painettuna, kunnes näet palautustilanäytön.
  3. Kun sinua pyydetään päivittämään tai palauttamaan iTunesissa, valitse Päivitä. Tällöin laitteeseesi päivitetään iOS 13.1.1. Jos valitset Palauta, iPhonesi tyhjennetään.