Tietoja Xcode 11.0:n turvallisuussisällöstä

Tässä dokumentissa kerrotaan Xcode 11.0:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

Xcode 11.0

Julkaistu 19.9.2019

IDE SCM

Tämä on saatavilla seuraaville: macOS Mojave 10.14.4 ja tätä uudemmat.

Vaikutus: libssh2:ssa oli useita ongelmia.

Kuvaus: useita ongelmia ratkaistiin päivittämällä versioon 2.16.

CVE-2019-3855: Chris Coulson

ld64

Tämä on saatavilla seuraaville: macOS Mojave 10.14.4 ja tätä uudemmat.

Vaikutus: koodin kääntäminen ilman annettujen tietojen kunnollista vahvistusta saattoi johtaa satunnaiseen koodin suorittamiseen käyttäjäoikeuksilla.

Kuvaus: useita ld64-ongelmia Xcode-työkaluketjuissa ratkaistiin päivittämällä versioon ld64-507.4.

CVE-2019-8721: Pan ZhenPeng – Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2019-8722: Pan ZhenPeng – Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2019-8723: Pan ZhenPeng – Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2019-8724: Pan ZhenPeng – Qihoo 360 Nirvan Team

otool

Tämä on saatavilla seuraaville: macOS Mojave 10.14.4 ja tätä uudemmat.

Vaikutus: Haitallisen tiedoston käsitteleminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8738: Pan ZhenPeng (@Peterpan0927) – Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2019-8739: Pan ZhenPeng (@Peterpan0927) – Qihoo 360 Nirvan Team

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.