Tietoja Safari 13:n turvallisuussisällöstä

Tässä dokumentissa kerrotaan Safari 13:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

Safari 13

Julkaistu 19.9.2019

WebKit

Tämä on saatavilla seuraaville: macOS Mojave 10.14.6 ja macOS High Sierra 10.13.6.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8625: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

CVE-2019-8719: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

Kohta lisätty 8.10.2019

WebKit

Tämä on saatavilla seuraaville: macOS Mojave 10.14.6 ja macOS High Sierra 10.13.6.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8707: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä nimetön tutkija, Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä cc

CVE-2019-8720: Wen Xu (Georgia Techin SSLab)

CVE-2019-8726: Jihui Lu (Tencent KeenLab)

CVE-2019-8733: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

CVE-2019-8735: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä G. Geshev

Kohta lisätty 8.10.2019

WebKitin sivun lataaminen

Tämä on saatavilla seuraaville: macOS Mojave 10.14.6 ja macOS High Sierra 10.13.6.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8674: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

Kohta päivitetty 8.10.2019

Kiitokset

WebKit

Haluamme kiittää avusta seuraavia: Yiğit Can YILMAZ (@yilmazcanyigit), Zhihua Yao (DBAPPSecurity Zion Lab) ja nimetön tutkija.

Kohta lisätty 8.10.2019

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.