Tietoja Safari 13.0.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 13.0.1:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

Safari 13.0.1

Julkaistu 24.9.2019

Safari

Saatavuus: macOS Mojave 10.14.6, macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa käyttöliittymän väärentämisen.

Kuvaus: Epäyhdenmukaisen käyttöliittymän ongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8654: Theorin Juno Im (@junorouse)

Huoltotyöntekijät

Saatavuus: macOS Mojave 10.14.6, macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: Yksityisen selaushistorian tietoja saattaa vuotaa huoltotyöntekijöiden työn aikana

Kuvaus: Ongelma on ratkaisu parantamalla huoltotyöntekijöiden käyttöajan käsittelyä.

CVE-2019-8725: Connect Medin Michael Thwaite

WebKit

Saatavuus: macOS Mojave 10.14.6, macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: haitallinen verkkosisältö saattaa rikkoa iframe-eristystä.

Kuvaus: Ongelma on ratkaistu parantamalla iframe-eristystä.

CVE-2019-8771: Eliya Stein (Confiant)

Kohta lisätty 8.10.2019

WebKit

Saatavuus: macOS Mojave 10.14.6, macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8710: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

CVE-2019-8743: zhunki (Legendsecin Codesafe Team, Qi’anxin Group)

CVE-2019-8751: Venustechin ADLabin kanssa työskentelevä Dongzhuo Zhao

CVE-2019-8752: Venustechin ADLabin kanssa työskentelevä Dongzhuo Zhao

CVE-2019-8763: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

CVE-2019-8765: Samuel Groß (Google Project Zero)

CVE-2019-8766: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

CVE-2019-8773: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

Kohta lisätty 8.10.2019, päivitetty 29.10.2019

WebKit

Saatavuus: macOS Mojave 10.14.6, macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8764: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

Kohta lisätty 29.10.2019

WebKit

Saatavuus: macOS Mojave 10.14.6, macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Varmistusongelma on ratkaistu parantamalla logiikkaa.

CVE-2019-8762: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

Kohta lisätty 18.11.2019

Kiitokset

Safari

Haluamme kiittää TurkishKitin Yiğit Can YILMAZia (@yilmazcanyigit) avusta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.