Tietoja Safari 13.0.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 13.0.1:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

Safari 13.0.1

Julkaistu 24.9.2019

Safari

Saatavuus: macOS Mojave 10.14.6, macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa käyttöliittymän väärentämisen.

Kuvaus: Epäyhdenmukaisen käyttöliittymän ongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8654: Theorin Juno Im (@junorouse)

Huoltotyöntekijät

Saatavuus: macOS Mojave 10.14.6, macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: Yksityisen selaushistorian tietoja saattaa vuotaa huoltotyöntekijöiden työn aikana

Kuvaus: Ongelma on ratkaisu parantamalla huoltotyöntekijöiden käyttöajan käsittelyä.

CVE-2019-8725: Connect Medin Michael Thwaite

Kiitokset

Safari

Haluamme kiittää TurkishKitin Yiğit Can YILMAZia (@yilmazcanyigit) avusta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.