Tietoja Apple TV+:sta

Apple TV+ on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa alkuperäistuotantoa TV- ja elokuvamaailman luovimmilta osaajilta. Voit tilata ja katsoa sisältöä Apple TV -apissa marraskuun 1. päivä alkaen.

Milloin Apple TV+ on saatavilla?

Apple TV+ ja sen uudet alkuperäisohjelmat ja -elokuvat ovat saatavilla 1.11.2019. Nyt voit katsoa ensimmäisiä Apple TV+:n trailereita Apple TV -apissa tai osoitteessa tv.apple.com.

Millä laitteilla voin katsoa Apple TV+:aa?

Voit tilata ja katsoa seuraavilla laitteilla:

• iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, jossa on uusin iOS- tai iPadOS-versio
  • Apple TV 4K:lla tai Apple TV HD:lla, jossa on uusin tvOS-versio
  • Apple TV:llä (3. sukupolvi), jossa on uusin Apple TV -ohjelmistopäivitys
  • Äly-TV:llä tai suoratoistolaitteella, joka tukee Apple TV -appia
  • Macilla, jossa on uusin macOS-versio
  • tv.apple.com-sivustolla Safari-, Firefox- tai Chrome-selaimella

Apple TV+ -palvelun piiriin kuuluu yli 100 maata ja aluetta.

Miten ilmoittaudun?

1.11.2019 alkaen voit ilmoittautua Apple TV -apissa tai sivustolla tv.apple.com seitsemän päivän maksuttomaan kokeilujaksoon. Kokeilujakso jatkuu automaattisesti kuukausittaisena tilauksena. Hinnoittelu ja muut tiedot ovat saatavana osoitteessaapple.com/fi/apple-tv-plus.

Mitä Apple TV+ -tilaukseeni sisältyy?

Apple TV+:n avulla voit suoratoistaa uusia upeita alkuperäissarjoja ja -elokuvia, ilman mainoksia ja juuri silloin kuin haluat. Uutta alkuperäistuotantoa lisätään Apple TV+ -palveluun kuukausittain. Voit katsoa Applen alkuperäistuotantoa 4K HDR / Dolby Vision -äänellä. Useimmissa ohjelmissa on saatavana myös Dolby Atmos -ääni. Kun käytössä on iPhone, iPad, iPod touch tai Mac, voit jopa ladata jaksot tai elokuvat laitteellesi ja katsoa niitä offline-tilassa. Apple TV+ -tilaukseen sisältyy käyttöoikeus enintään kuudelle perheenjäsenelle Perhejaon kautta. Kukin perheenjäsen voi katsoa omalla Apple ID:llä ja laitteellaan, sinun ei tarvitse jakaa tiliäsi tai salasanaasi muiden käyttöön.

Ostin uuden Apple-laitteen, jonka mukana tulee yhden vuoden maksuton Apple TV+ -tilaus. Miten voin aktivoida yhden vuoden Apple TV+ -tilaukseni?

Marraskuun 1. päivä alkaen voit aloittaa yhden vuoden maksuttoman Apple TV+ -tilauksesi Apple TV -apissa. Toimi seuraavasti:

1. Laita päälle uusi iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV 4K tai Apple TV HD tai Mac ja kirjaudu siihen Apple ID:lläsi.
  2. Avaa Apple TV -appi 1. marraskuuta tai sen jälkeen. Varmista, että vaatimukset täyttävässä laitteessasi on käytössä uusin iOS, iPadOS, tvOS tai macOS.
  3. Tarjouksen tulisi näkyä heti apin käynnistämisen jälkeen. Jos näin ei ole, vieritä Katso nyt -kohtaan, kunnes tarjous näkyy.
  4. Valitse yhden vuoden maksuton tarjous. Sinua saatetaan pyytää antamaan Apple ID -salasanasi, vahvistamaan laskutustietosi tai lisäämään kelvollinen maksutapa. Sinua ei veloiteta yhden vuoden maksuttoman kokeilujakson aikana.

Tarjouksen käyttöehdot:

• Vain yksi tarjous Apple ID:tä kohti ja vain yksi tarjous perhettä kohti, jos kuulut Perhejako-ryhmään, sinun tai perheesi ostamien laitteiden määrään katsomatta. Enintään kuusi perheenjäsentä voivat jakaa yhden Apple TV+ -tilauksen Perhejaon kautta.
  • 1.11. alkaen voit aloittaa yhden vuoden maksuttoman tarjouksen Apple TV -apissa laitteella, jossa on käytössä uusin ohjelmisto. Jotta tarjous tulee näkyviin, sinun on kirjauduttava sisään Apple ID:lläsi uudella laitteellasi. Sinulla on kolme kuukautta aikaa lunastaa tarjous laitteen käyttöönoton jälkeen. Jos laite on ostettu ja otettu käyttöön ennen Apple TV+ -palvelun käynnistymistä, voit lunastaa tarjouksen kolmen kuukauden ajan 1. marraskuuta lähtien.
  • Lunastamalla tarjouksen sitoudut kuukausittaiseen tilaukseen, joka alkaa heti yhden vuoden maksuttoman jakson päätyttyä ja joka uusiutuu automaattisesti, kunnes se perutaan. Tietoja hinnoittelusta maassasi tai alueellasi on osoitteessa apple.com/fi/apple-tv-plus/. Voit peruuttaa tarjouksen milloin vain Asetuksissa vähintään päivää ennen uusimispäivää. Jos peruutat tilauksen maksuttoman vuoden aikana, sinä ja perheenjäsenesi menetätte heti Apple TV+:n käyttömahdollisuuden ja loput yhden vuoden maksuttomasta kokeilujaksosta. Et voi aktivoida tätä kokeilujaksoa uudelleen.
  • Tarjous on saatavana vain rajoitetun ajan.

Millä laitteilla voi lunastaa yhden vuoden maksuttoman Apple TV+ -tilauksen?

Tilaukseen ovat oikeutettuja kaikki uudet iPhone-, iPad-, iPod touch-, Apple TV- tai Mac-laitteet, joissa voidaan käyttää uusinta iOS-, iPadOS-, tvOS- tai macOS-versiota ja jotka on ostettu 10.9.2019 jälkeen Applelta tai Applen valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Lisätietoja tarjouksen ehdoista on osoitteessa apple.com/fi/promo

Mikä on Apple TV -appi?

Voit lukea lisää Apple TV -apista osoitteessa apple.com/fi/apple-tv-app/.