Tietoja iPhone 11:n, iPhone 11 Pron ja iPhone 11 Pro Maxin akusta ja suorituskyvystä

Tässä artikkelissa kerrotaan uudesta sisäänrakennetusta ohjelmisto- ja laitteistojärjestelmästä, jonka avulla iPhone 11, iPhone 11 Pro ja iPhone 11 Pro Max voivat vähentää akun kemiallisesta ikääntymisestä johtuvia vaikutuksia suorituskykyyn.

Uusi sisäänrakennettu ohjelmisto- ja laitteistojärjestelmä on automaattinen, aina päällä ja tarjoaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn, kun akku ajan myötä ikääntyy. iPhone 11:n, iPhone 11 Pron ja iPhone 11 Pro Maxin virran tarvetta valvotaan dynaamisesti ja suorituskykyä hallitaan siten, että tarpeisiin voidaan vastata reaaliaikaisesti. Järjestelmä on edistyksellisempi kuin iPhonen aiemmat akun- ja virranhallintajärjestelmät, minkä ansiosta iPhonesi voi vähentää akun ikääntymisestä johtuvia vaikutuksia suorituskykyyn.

Tietoja akun ikääntymisen vaikutuksista suorituskykyyn

Vaikka vaikutuksia suorituskykyyn vähennetään niin paljon kuin mahdollista, akun ikääntymisellä voi lopulta olla huomattavia, mahdollisesti väliaikaisia seurauksia. Akun tilasta ja iPhonen suorittamista tehtävistä riippuen vaikutuksia voivat olla esimerkiksi appien pidemmät käynnistymisajat, alhaisemmat kehysnopeudet, heikentynyt langaton tiedonsiirto, taustavalon himmentyminen tai kaiuttimen pienempi äänenvoimakkuus.

iPhonen akun kunnon tarkistaminen

Kaikki ladattavat akut ovat kulutustuotteita ja niiden käyttöikä on rajallinen. Ennen pitkää niiden kapasiteetti ja teho heikentyvät, jolloin ne pitää vaihtaa. Jos haluat lisätietoja iPhonesi akun kunnosta ja siitä, onko akku suositeltavaa vaihtaa, valitse Asetukset > Akku > Akun kunto.

Jos ikääntynyt akku on vaikuttanut iPhonesi suorituskykyyn ja haluat apua akun vaihtamiseen, ota yhteyttä Apple-tukeen ja selvitä huoltovaihtoehdot.