Kuva kuvassa -toiminnon käyttö Apple TV:ssä Apple TV -apilla

Etkö osaa päättää, mitä katsoa? Kuva kuvassa -katselun avulla voit katsoa kahta videota samanaikaisesti tai selata Apple TV -appia samalla, kun videota toistetaan näytön kulmassa.

Kuva kuvassa -toiminto on käytettävissä Apple TV 4K- ja Apple TV HD -malleissa, joissa on uusin tvOS

Kuva kuvassa -toiminnon käyttöönotto

1. Aloita elokuvan tai TV-ohjelman toistaminen Apple¬TV¬-apissa.
  2. Tuo videon aikajana näkyviin napauttamalla Siri Remoten kosketuspintaa.
  3. Korosta pyyhkäisemällä kosketuspinnalla ylöspäin ja valitse se sitten klikkaamalla kosketuspintaa. Jos et näe kuvaketta , et ole Apple¬TV¬-apissa eikä Kuva kuvassa -toimintoa tueta.
  4. Video pienennetään näytön oikeaan alakulmaan.

Jos haluat katsoa toista videota koko näytöllä, kun ensimmäistä videota toistetaan kulmassa, etsi jotain muuta katsottavaa Apple TV -apista ja klikkaa Toista.

Apple TV -appi ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Katso, onko Apple TV -appi saatavilla maassasi tai alueellasi

Videoikkunan hallinta

Tuo Kuva kuvassa -toiminnon asetusvalikko näkyvin painamalla Siri Remoten Apple¬TV¬-apin/Koti-valikon kuvaketta . Selaa asetuksia kosketuspinnan avulla.

Jos haluat siirtää videoikkunan takaisin täyteen kokoon, valitse Koko näyttö.

Korosta Siirrä-kohta ja klikkaa sitten kosketuspintaa, kunnes videoikkuna on haluamassasi kulmassa.

Jos olet katsonut videon kokonaan, klikkaa Sulje.

Voit aloittaa ja keskeyttää sisällön toistamisen videoikkunassa Kuva kuvassa -asetusvalikossa ollessasi painamalla Siri Remoten Toista/keskeytä-painiketta

Kun olet tehnyt haluamasi muutokset videoikkunaan, voit jatkaa katselua Kuva kuvassa -tilassa painamalla Siri Remoten Menu-painiketta.