Tietoja SwiftNIO HTTP/2 1.5.0:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan SwiftNIO HTTP/2 1.5.0:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

SwiftNIO HTTP/2 1.5.0

Julkaistu 13.8.2019

SwiftNIO HTTP/2

Saatavuus: SwiftNIO HTTP/2 1.0.0–1.4.0 macOS Sierra 10.12:ssa ja uudemmissa sekä Ubuntu 14.04:ssä ja uudemmissa

Vaikutus: HTTP/2-palvelin saattoi kuluttaa rajattomia määriä muistia vastaanottaessaan tiettyjä liikennemalleja ja kärsiä lopulta resurssien loppumisesta.

Kuvaus: Ongelma ratkaistiin parantamalla puskurin koon hallintaa.

CVE-2019-9512: Jonathan Looney (Netflix)

CVE-2019-9514: Jonathan Looney (Netflix)

CVE-2019-9515: Jonathan Looney (Netflix)

CVE-2019-9516: Jonathan Looney (Netflix)

SwiftNIO HTTP/2

Saatavuus: SwiftNIO HTTP/2 1.0.0–1.4.0 macOS Sierra 10.12:ssa ja uudemmissa sekä Ubuntu 14.04:ssä ja uudemmissa

Vaikutus: HTTP/2-palvelin saattoi kuluttaa liikaa prosessorin resursseja vastaanottaessaan tiettyjä liikennemalleja.

Kuvaus: Ongelma on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen tarkistamista.

CVE-2019-9518: Piotr Sikora (Google), Envoy Security Team

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.