Aina päällä -toiminnon käyttö Apple Watch Series 5:ssä

Apple Watch Series 5 voi näyttää kellonajan ja muita vilkaistavia tietoja myös silloin, kun ranteesi on alhaalla.

Toimintatapa

Aina päällä -toiminto on oletusarvoisesti käytössä Apple Watch Series 5:ssä. Tässä tilassa näytetään aina kellonaika sekä kellotaulu ja viimeksi käytetty appi. Virran säästämiseksi näyttö himmentyy, kun ranteesi on alhaalla. Voit himmentää näytön nopeasti myös peittämällä näytön kädelläsi. Ranteen nostaminen tai näytön napautus palauttaa kaiken täyteen kirkkauteen.

Vaikka ranteesi on alhaalla, kellonaika ja kellotaulun komplikaatiot päivittyvät kerran minuutissa. Näet tiedot seuraavasti:

• Aikakomplikaatiot, esimerkiksi Ajanotto ja Ajastin, pyöristävät näytettävät tiedot lähimpään minuuttiin.
  • Reaaliaikaisia tietoja näyttävät komplikaatiot, esimerkiksi Kompassi ja Melu, eivät ole aktiivisia.
  • Muut komplikaatiot, esimerkiksi Kalenteri, Sää ja muiden ohjelmistovalmistajien apit, päivittyvät kerran minuutissa tai tarpeen mukaan.

Harjoittelu-appi pysyy näkyvissä treenatessasi, jotta näet treenisi tiedot helposti.

Ilmoituksia ei näytetä kellotaulussa, kun ranteesi on alhaalla.

Aina päällä -asetusten hallinta

Aina päällä -toiminnossa on asetuksia, joilla voit poistaa sen käytöstä. Tämä voi pidentää akun kestoa. Voit myös kätkeä arkaluonteiset komplikaatiot.

1. Avaa Apple Watchisi Asetukset-appi. Voit tehdä tämän tuomalla Koti-valikon näkyviin painamalla Digital Crownia ja napauttamalla sitten Asetukset-kuvaketta .
  2. Napauta Näyttö ja kirkkaus.
  3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Aina päällä. Jos haluat kätkeä esimerkiksi kalenteritapahtumien, viestien ja sykkeen kaltaiset tiedot, kun ranteesi on alhaalla, voit valita Kätke arkaluonteiset komplikaatiot.