Hallinnoi appeja, joita käytät Kirjaudu sisään Applella -toiminnon avulla

Opettele tarkastelemaan ja hallinnoimaan appeja, joita käytät Kirjaudu sisään Applella -toiminnon avulla.

Tarkastele appeja Apple ID:n avulla

Kun käytät Kirjaudu sisään Applella -toimintoa, voit kirjautua sisään kolmansien osapuolten appeihin ja sivustoihin Apple ID:llä. Jos haluat luettelon Kirjaudu sisään Applella -toiminnon avulla käyttämistäsi apeista ja haluat hallinnoida niiden asetuksia, siirry laitteesi Apple ID -asetuksiin tai kirjaudu Apple ID -tilisivulle.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Asetukset-appi ja napauta sitten [nimesi].
  2. Napauta Salasana ja suojaus
  3. Napauta Apple ID:tä käyttävien appien luetteloa.

Mac

1. Valitse Omenavalikko  ja sitten Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa Apple ID:tä ja valitse sitten Salasana ja suojaus.
  3. Klikkaa Muokkaa.

Verkko

1. Kirjaudu Apple ID -tilisivullesi.
  2. Siirry Suojaus-kohtaan ja sitten Apit ja sivustot -kohtaan Apple ID:lläsi.
  3. Valitse Hallitse.

Appien hallinnointi

Apple ID -tiliasetuksissa on luettelo apeista, joita käytät Kirjaudu sisään Applella -toiminnon avulla. Jos haluat tarkastella apin kanssa alun perin jakamiasi tietoja, valitse appi luettelosta. Käytettävissä on myös linkki apin tietosuojakäytäntöön tai käyttöehtoihin.

Jos olet piilottanut sähköpostiosoitteesi apilta ja käytät yksityistä sähköpostien välityspalvelua, voit poistaa sähköpostin siirron omaan sähköpostiisi käytöstä. Voit myös lopettaa Apple ID:n käytön apissa tai sivustossa.

Sähköpostin siirron poistaminen käytöstä

Jos haluat lopettaa tietyn kehittäjän lähettämien sähköpostien toimittamisen, poista Välitä-asetus käytöstä ja valitse sitten Lopeta. Sähköposteja ei välitetä Saapuneet-kansioosi, ellet ota välitystä takaisin käyttöön.

Välitysosoitteen vaihtaminen

Jos piilotat kehittäjältä tulevat sähköpostit, voit vaihtaa sähköpostiosoitteen, johon kyseiseltä kehittäjältä tulevat viestit välitetään. Voit valita minkä tahansa Apple ID -tilillesi määritetyn sähköpostiosoitteen:

1. Valitse iPhonessa Asetukset ja napauta sitten [nimesi].
  2. Napauta Nimi, Puhelinnumerot, Sähköposti ja napauta sitten sähköpostin piilotuskohdasta Välitä.
  3. Valitse osoite, johon haluat, että sähköpostit välitetään.

Kun valitset sähköpostiosoitteen, tämä koskee kaikkien niiden appien ja kehittäjien sähköposteja, joille sähköpostin piilotus on valittu.

Apple ID:n käytön lopettaminen jonkin apin kanssa

Jos haluat lopettaa Apple ID:n käytön jonkin apin kanssa, valitse Apple ID:n käytön lopetusvaihtoehto ja sitten käytön lopetus.

Kun lopetat Apple ID:n käytön apin kanssa, sinut kirjataan ulos apista laitteellasi. Kun appi tai siihen liittyvä sivusto on käytössä seuraavan kerran, voit kirjautua uudelleen sisään Kirjaudu sisään Applella -toiminnon avulla tai luoda uuden tilin.

Jos kirjaudut uudelleen Kirjaudu sisään Applella -toiminnon avulla, sinut kirjataan samalle tilille, jota käytit aiemmin. Jotkin apit saattavat antaa sinun luoda uuden salasanan aiemmin käytössä olleelle tilille, jotta voit kirjautua uudelleen sisään ilman Apple ID:tä.

Jotkin kehittäjät saattavat käyttää Kirjaudu sisään Applella -toimintoa useiden appien tilien myöntämiseen. Tässä tapauksessa sähköpostin siirron käytöstä poistaminen tai Apple ID:n käytön lopettaminen yhdessä apissa koskee kaikkia kyseisen kehittäjän appeja.