Jos Maci ei pysty käyttämään NTLM:ää yhteyden muodostamiseen Windows-palvelimeen

Kun käytät NLTM-tunnistetietoja muodostaaksesi yhteyden Windows-palvelimeen, Macisi saattaa ilmoittaa, että palvelimeen yhteyttä muodostettaessa ilmeni ongelma.

macOS Mojave ja aiemmat eivät ehkä pysty käyttämään NTLM-tunnistetietoja muodostaakseen yhteyden CIFS- tai SMB1-jakoihin palvelimella, jolla on vastaanotettu Microsoft Windows Server -päivityksiä 11. kesäkuuta 2019 tai sen jälkeen. Käyttäjätunnuksen ja salasanan antamisen jälkeen näyttöön tulee ilmoitus, jossa kerrotaan, että palvelimeen yhteyttä muodostettaessa ilmeni ongelma, kehotetaan tarkistamaan palvelimen nimi tai IP-osoite ja pyydetään sen jälkeen yrittämään uudelleen.

Jos olet varma, että olet antanut käyttäjätunnuksen ja salasanan oikein, yritä muodostaa yhteys seuraavilla ratkaisuilla. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä järjestelmän ylläpitäjään.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.