Langattoman peliohjaimen yhdistäminen Apple-laitteeseen

Lue, miten voit muodostaa laiteparin langattomasta DUALSHOCK®4- tai Xbox-ohjaimesta ja iPhonesta, iPod touchista, iPadista, Apple TV:stä tai Macista.

Yhdistämällä langattoman peliohjaimen voit esimerkiksi pelata Apple Arcaden tai App Storen tuettuja pelejä tai käyttää Apple TV:tä.

Aloittaminen

Tuetut langattomat ohjaimet

• Langaton Xbox-ohjain Bluetooth-tuella (malli 1708)
  • Langaton PlayStation DUALSHOCK®4 -ohjain
  • MFi (Made for iOS) Bluetooth -ohjaimet, kuten SteelSeries Nimbus, Horipad Ultimate ja muut voivat olla tuettuja.

Laiteparin muodostaminen ohjaimesta ja iOS-laitteesta tai laiteparin poistaminen

1. Aloita ohjain sammutettuna. Kytke sitten ohjain parinmuodostustilaan:
    • Jos käytössäsi on langaton Xbox-ohjain, laita ohjain päälle painamalla ohjaimen Xbox-painiketta. Pidä sitten Connect-painiketta painettuna muutaman sekunnin ajan.
    • Jos käytössäsi on langaton DUALSHOCK®4-ohjain, pidä PS- ja Share-painikkeita painettuina samanaikaisesti, kunnes valopalkki alkaa vilkkua.
  2. Napauta iPhonessa, iPod touchissa tai iPadissa Asetukset.
  3. Valitse Bluetooth ja varmista, että se on käytössä.
    • Muodosta laitepari etsimällä ohjaimen nimi kohdasta Muut laitteet. Yhdistä napauttamalla nimeä.
    • Poista laitepari napauttamalla laitteen nimen vieressä Tiedot  ja napauta sitten Unohda tämä laite.

Laiteparin muodostaminen ohjaimesta ja Apple TV:stä tai laiteparin poistaminen

1. Aloita ohjain sammutettuna. Kytke sitten ohjain parinmuodostustilaan:
    • Jos käytössäsi on langaton Xbox-ohjain, laita ohjain päälle painamalla ohjaimen Xbox-painiketta. Pidä sitten Connect-painiketta painettuna muutaman sekunnin ajan.
    • Jos käytössäsi on langaton DUALSHOCK®4-ohjain, pidä PS- ja Share-painikkeita painettuina samanaikaisesti, kunnes valopalkki alkaa vilkkua.
  2. Valitse Apple TV 4K:ssa tai Apple TV HD:ssä Asetukset > Kaukosäätimet ja laitteet > Bluetooth.
  3. Odota, kun Apple TV etsii lähellä olevia Bluetooth-lisälaitteita.
    • Muodosta laitepari valitsemalla ohjaimen nimi. Ohjain on yhdistetty, kun televisiossasi näkyy hetken aikaa Peliohjain yhdistetty -ilmoitus.

• Poista laitepari valitsemalla ohjaimen nimi ja sitten Poista laitepari. Televisiossasi näkyy Yhteys peliohjaimeen on katkennut -ilmoitus.

Laiteparin muodostaminen ohjaimesta ja Macista tai laiteparin poistaminen

1. Aloita ohjain sammutettuna. Kytke sitten ohjain parinmuodostustilaan:
    • Jos käytössäsi on langaton Xbox-ohjain, laita ohjain päälle painamalla ohjaimen Xbox-painiketta. Pidä sitten Connect-painiketta painettuna muutaman sekunnin ajan.
    • Jos käytössäsi on langaton DUALSHOCK®4-ohjain, pidä PS- ja Share-painikkeita painettuina samanaikaisesti, kunnes valopalkki alkaa vilkkua.
  2. Valitse Macissa Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset.
  3. Valitse Bluetooth ja varmista, että se on käytössä.
  4. Etsi ohjaimen nimi kohdasta Laitteet.
    • Voit muodostaa laiteparin ctrl-klikkaamalla ohjaimen nimeä ja valitsemalla sitten Yhdistä.
    • Voit poistaa laiteparin ctrl-klikkaamalla ohjaimen nimeä ja valitsemalla Poista.

Jos yhteyden muodostaminen ohjaimeen ei onnistu tai ohjain ei toimi odotetusti

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.