Langattoman peliohjaimen yhdistäminen Apple-laitteeseen

Lue, miten voit muodostaa laiteparin langattomasta DualShock 4- tai Xbox-ohjaimesta ja iPhonesta, iPadista, iPod touchista, Apple TV:stä tai Macista.

Yhdistämällä langattoman peliohjaimen voit esimerkiksi pelata Apple Arcaden tai App Storen tuettuja pelejä tai käyttää Apple TV:tä.

Tuetut langattomat ohjaimet

• Langaton Xbox-ohjain Bluetooth-tuella (malli 1708)
  • Xbox Elite Wireless Controller Series 2
  • Xbox Adaptive Controller
  • Langaton PlayStation DualShock 4 -ohjain
  • Muut MFi (Made for iOS) -Bluetooth-ohjaimet saattavat olla tuettuja.

Microsoft ja Apple tekevät yhteistyötä tehdäkseen Xbox Series X -ohjaimen yhteensopivaksi asiakkaille tulevassa päivityksessä.

Parin muodostaminen ohjaimesta ja iPhonesta, iPadista, iPod touchista, Apple TV:stä tai Macista

Siirrä langaton ohjain sen mukana toimitettujen ohjeiden mukaisesti parinmuodostustilaan. Ota sen jälkeen selvää, miten voit muodostaa ohjaimesta ja iOS- tai iPadOS-laitteestaApple TV:stä tai Macista parin.

Parinmuodostuksen vaiheet, painikesäätimet ja painikkeiden muokkaus vaihtelevat peliohjainkohtaisesti. Saat lisätietoja peliohjaimesi valmistajalta.

Jos ohjain ei muodosta yhteyttä tai se ei toimi odotusten mukaisesti

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.