Jos kappaleesi ovat merkitty harmaaksi

Jos sinulla on Apple Music- tai iTunes Match -tilaus, voit käyttää koko musiikkikirjastoasi kaikilla laitteillasi. Jos näet kappaleita, jotka on merkitty harmaaksi ja joita ei voida toistaa, kun olet ottanut kirjaston synkronoinnin käyttöön, noudata alla olevia vaiheita.

Jos kaikki musiikkisi tai suurin osa musiikistasi on merkitty harmaaksi

Synkronoi kirjasto on ehkä poistettu käytöstä tai sillä ei ole yhteyttä internetiin jollakin laitteellasi. Tarkista seuraavat:

• Jos musiikkikirjastosi on tallennettu tietokoneelle, tarkista, että Synkronoi kirjasto on päällä. Tarkista sitten, että Synkronoi kirjasto on käytössä kaikissa muissa laitteissasi.
  • Varmista, että kaikki laitteesi on yhdistetty internetiin.

Jos musiikkikirjastosi lähettäminen kestää kauan

Jos suurin osa musiikistasi on tuotu muista lähteistä kuin Apple Musicista tai musiikkikirjastosi on suuri, musiikkikirjastosi lähettämisessä saattaa kestää kauemmin.

Varmista, että tietokoneesi on valtuutettu, jotta aiemmin iTunes Storesta ostamasi musiikki voidaan lähettää. Noudata sen jälkeen seuraavia ohjeita:

1. Yhdistä Macisi tai Windows-tietokoneesi internetiin.
  2. Avaa Macillasi Musiikki-appi. Avaa Windows-tietokoneella iTunes.
  3. Varmista, että Synkronoi kirjasto on päällä.
  4. Pidä Musiikki-appi tai iTunesin Windows-versio avoinna, kunnes musiikkikirjastosi on lähetetty kokonaan.

Jos kappaletta ei voida lähettää Apple Musicin tai iTunes Matchin kautta

Jos kappaleen vieressä näkyy , kyseistä kappaletta ei mahdollisesti voida lähettää.Katso täältä miksi.

Jos kappale ei ole saatavilla Apple Musicissa

Jotkin kappaleet tai albumit on ehkä merkitty harmaaksi, koska ne eivät ole tällä hetkellä saatavilla Apple Musicissa. Tässä kerrotaan joitakin syitä siihen:

• Artistit ja sisällöntuottajat saattavat julkaista joitakin albumin kappaleita etukäteen, mutta eivät kaikkia. Jos lisäsit koko albumin kirjastoosi, kappaleet tulevat saataville, kun ne julkaistaan.
  • Artistit ja sisällöntuottajat saattavat muuttaa tai poistaa musiikkia Apple Musicin valikoimasta. Hae Apple Musicista, jos haluat tietää, onko kappale saatavilla toisella nimellä tai toisena tiedostona. Jos se on, lisää kappale kirjastoosi, jotta se ei ole enää merkittynä harmaaksi.
  • Kappale ei ehkä ole saatavilla maassasi tai alueellasi, ja se näkyy harmaalla tekstillä, kun haet sitä Apple Musicista.
  • Jos lapsille sopimaton kappale on merkitty harmaaksi, laitteellasi on ehkä käytössä sisältörajoituksia. Voit käyttää iPhonen, iPadin tai iPod touchin Ruutuaikaa tai Macin Ruutuaikaa, kun haluat poistaa rajoituksia käytöstä. Voit myös lisätä Apple Musicin siistityn version kirjastoosi.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.