Jos kappaleesi ovat merkitty harmaaksi

Jos tilaat Apple Musicin tai iTunes Matchin, voit ottaa kirjaston synkronoinnin käyttöön laitteillasi, jolloin voit käyttää musiikkikirjastoasi kaikilla laitteillasi. Jos näet kappaleita, jotka on merkitty harmaaksi ja joita ei voida toistaa, kun olet ottanut kirjaston synkronoinnin käyttöön, noudata alla olevia vaiheita.

Jos kaikki musiikkisi tai suurin osa musiikistasi on merkitty harmaaksi

Synkronoi kirjasto on ehkä poistettu käytöstä tai sillä ei ole yhteyttä internetiin jollakin laitteellasi. Tarkista seuraavat:

Jos kappale näkyy harmaana, mutta voit silti toistaa sen

Avaa Apple Music -appi Macissa tai iTunes Windows-tietokoneessa. Valitse Kirjasto-kohdassa Kappaleet ja varmista, että kappaleen vieressä on valintamerkki.

Jos kappaleiden vieressä ei ole valintamerkkiä:

1. Avaa Apple Music -appi tai iTunes.
  2. Siirry Macissa valikkoriville ja valitse Musiikki > Asetukset. Valitse tietokoneella iTunes > Asetukset.
  3. Klikkaa Yleiset-välilehteä.
  4. Valitse Kappaleluettelon valintamerkit.
  5. Klikkaa OK.
  6. Valitse Kirjasto-kohdassa Kappaleet ja varmista, että jokaisen kappaleen vieressä on valintamerkki. Jos näin ei ole, valitse kappaleen vieressä oleva valintaruutu nähdäksesi valintamerkin.

Jos musiikkikirjastosi lähettäminen kestää kauan

Jos suurin osa musiikistasi on tuotu muista lähteistä kuin Apple Musicista tai musiikkikirjastosi on suuri, musiikkikirjastosi lähettämisessä saattaa kestää kauemmin.

Varmista, että tietokoneesi on valtuutettu, jotta aiemmin iTunes Storesta ostamasi musiikki voidaan lähettää. Noudata sen jälkeen seuraavia ohjeita:

1. Yhdistä Macisi tai Windows-tietokoneesi internetiin.
  2. Avaa Apple Music -appi tai iTunes.
  3. Varmista Macissa, että kirjaston synkronointi on käytössä. Varmista Windows-tietokoneellasi, että iCloud-musiikkikirjasto on päällä.
  4. Pidä Apple Music -appi tai iTunes avoinna, kunnes musiikkikirjastosi on ladattu kokonaan.

Jos kappale näkyy edelleen harmaana musiikkikirjaston lataamisen jälkeen, tuo kappaleesta uusi kopio musiikkikirjastoosi. Siirry sitten Apple Music -apissa tai iTunesissa valikkoriville ja valitse Tiedosto > Kirjasto >Päivitä pilvikirjasto.

Jos kappaletta ei voida lähettää Apple Musicin tai iTunes Matchin kautta

Jos kappaleen vieressä näkyy , kyseistä kappaletta ei mahdollisesti voida lähettää.Katso täältä miksi.

Jos kappale ei ole saatavilla Apple Musicissa

Jotkin kappaleet tai albumit on ehkä merkitty harmaaksi, koska ne eivät ole tällä hetkellä saatavilla Apple Musicissa. Tässä kerrotaan joitakin syitä siihen:

• Artistit ja sisällöntuottajat saattavat julkaista joitakin albumin kappaleita etukäteen, mutta eivät kaikkia. Jos lisäsit koko albumin kirjastoosi, kappaleet tulevat saataville, kun ne julkaistaan.
  • Artistit ja sisällöntuottajat saattavat muuttaa tai poistaa musiikkia Apple Musicin valikoimasta. Hae Apple Musicista, jos haluat tietää, onko kappale saatavilla toisella nimellä tai toisena tiedostona. Jos se on, lisää kappale kirjastoosi, jotta se ei ole enää merkittynä harmaaksi.
  • Kappale ei ehkä ole saatavilla maassasi tai alueellasi, ja se näkyy harmaalla tekstillä, kun haet sitä Apple Musicista.
  • Jos lapsille sopimaton kappale on merkitty harmaaksi, laitteellasi on ehkä käytössä sisältörajoituksia. Voit käyttää iPhonen, iPadin tai iPod touchin Ruutuaikaa tai Macin Ruutuaikaa, kun haluat poistaa rajoituksia käytöstä. Voit myös lisätä Apple Musicin siistityn version kirjastoosi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.