Game Centerin käyttäminen kaverien kanssa pelaamiseen

Lähetä kaveripyyntöjä, hallinnoi profiiliasi, ansaitse saavutuksia ja kilpaile tulostaulukoissa laitteiden kesken Game Centerissä.

Game Center -profiilin luominen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda yksilöllisen memojin ja muokatut nimikirjaimet sisältävän profiilin.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Asetukset. Selaa Game Centeriin ja napauta sitä.
  2. Jos Game Center ei ole käytössä, ota se käyttöön ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.*
    Game Center -profiili
  3. Napauta Lempinimi-kenttää ja syötä nimi, jonka kaverisi näkevät, kun pelaatte yhdessä. Jos et keksi nimeä, voit käyttää jotakin satunnaisesti luoduista ehdotuksista.
  4. Voit muuttaa lempinimesi yhteydessä näkyvää kuvaa napauttamalla Muokkaa sivun yläreunan ympyrässä. Voit luoda memojin, käyttää olemassa olevaa versiota tai mukauttaa sitä, miltä lempinimesi alkukirjaimet näyttävät.

Mac

1. Avaa App Store -appi.
  2. Jos Game Center ei ole käytössä, ota se käyttöön ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.*
  3. Klikkaa käyttäjätunnustasi.
  4. Klikkaa Game Center -profiili.
  5. Klikkaa Avaa Järjestelmäasetukset ja syötä nimi, jonka kaverisi näkevät, kun pelaatte yhdessä. Klikkaa Game Center -tunnustasi Internet-tilit-kohdassa ja klikkaa sitten Lisätietoja. Jos et keksi nimeä, voit käyttää jotakin satunnaisesti luoduista ehdotuksista.
  6. Jos haluat muokata lempinimesi yhteydessä näkyvää kuvaa, palaa iOS-laitteessa Asetuksiin. Selaa Game Centeriin ja napauta sitä. Voit luoda memojin, käyttää olemassa olevaa versiota tai mukauttaa sitä, miltä lempinimesi alkukirjaimet näyttävät.

* Jos näet, että lempinimi tai muut tiedot on jo määritetty, sinulla on mahdollisesti jo Game Center -profiili. Tarkista Asetukset > [nimesi] vahvistaaksesi, että olet kirjautuneena sisään omalla Apple ID:lläsi.

Kaverien lisääminen

Voit lisätä kavereita Game Centerissä.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Asetukset. Selaa Game Centeriin ja napauta sitä.
  2. Napauta Kaverit.
  3. Napauta seuraavan näytön oikeassa yläkulmassa Lisää kavereita.
  4. Syötä sen henkilön puhelinnumero tai sähköpostiosoite, jonka kanssa haluat olla kaveri Game Centerissä, tai napauta Lisää-painiketta , kun haluat kutsua yhteystiedoistasi löytyvän kaverin. Kun kyseinen henkilö hyväksyy pyynnön Viestit-apissa, voit nähdä hänet kaveriluettelossasi.

Mac

1. Avaa App Store -appi.
  2. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.*
  3. Klikkaa Äsketteiset pelikaverit.
  4. Klikkaa Lisää kavereita.
  5. Syötä sen henkilön puhelinnumero tai sähköpostiosoite, jonka kanssa haluat olla kaveri Game Centerissä, tai klikkaa Lisää-painiketta , kun haluat kutsua yhteystiedoistasi löytyvän kaverin. Kun kyseinen henkilö hyväksyy pyynnön iOS-laitteensa Viestit-apissa, voit nähdä hänet kaveriluettelossasi.

Kaverien poistaminen tai Game Center -käyttäjistä ilmoittaminen

Ota selvää, miten voit poistaa kaverin Game Centeristä.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Asetukset. Selaa Game Centeriin ja napauta sitä.
  2. Napauttamalla Kaverit voit nähdä luettelon niistä käyttäjistä, joiden kaveri olet ja joiden kanssa olet äskettäin pelannut.
  3. Pyyhkäise vasemmalle käyttäjän nimen kohdalla, niin näet lisää vaihtoehtoja.
    Poista kavereita

Poista kaveri Game Centeristä napauttamalla Poista. Tällöin myös sinut poistetaan hänen kaveriluettelostaan. Napauta Ilmoita ja noudata näytön ohjeita, jos haluat ilmoittaa, että profiili on huijannut tai julkaissut epäsoveliasta sisältöä tai jos kyseessä on jokin muu ongelma.

Mac

1. Avaa App Store -appi.
  2. Klikkaa käyttäjätunnustasi.
  3. Klikkaa Game Center -profiili, niin näet luettelon niistä käyttäjistä, joiden kaveri olet ja joiden kanssa olet äskettäin pelannut.
  4. Klikkaa käyttäjän memojia ja sitten kolmea pistettä.
  5. Poista kaveri Game Centeristä klikkaamalla Poista kaveri. Tällöin myös sinut poistetaan hänen kaveriluettelostaan. Valitse Ilmoita käyttäjästä ja noudata näytön ohjeita, jos haluat ilmoittaa, että profiili on huijannut tai julkaissut epäsoveliasta sisältöä tai jos kyseessä on jokin muu ongelma.

Lisätietoja

• Tilaa Apple Arcade, jotta voit etsiä ja pelata Apple Arcade -pelejä kaveriesi kanssa.
  • Katso, miten voit käyttää pelitallennuksiasi kaikilla laitteillasi.
  • Voit Apple TV:llä kirjautua sisään Game Center -tiliin kohdassa Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Game Center. Täällä voit myös kirjautua tililtä ulos.
  • Vastaanottajan on klikattava tekstiviestin linkkiä iOS 14- tai iPadOS 14 -laitteella, jotta he voivat hyväksyä kaveripyynnön. He eivät voi hyväksyä kaveripyyntöjä vanhemmilla käyttöjärjestelmillä tai Android-laitteilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.