Game Centerin käyttö ystävien kanssa pelaamiseen

Lähetä ystäväpyyntöjä, hallinnoi julkista profiiliasi ja seuraa parhaita pistemääriäsi eri laitteilla Game Centerin kautta.

Game Center -profiilin luominen

1. Avaa iPhonen, iPadin tai iPod touchin Asetukset. Selaa Game Centeriin ja napauta sitä.
  2. Jos Game Center ei ole käytössä, ota se käyttöön ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.*
  3. Napauta Lempinimi-kenttää ja syötä nimi, jonka ystäväsi näkevät, kun pelaatte yhdessä. Jos et keksi nimeä, voit käyttää jotakin satunnaisesti luoduista ehdotuksista.
  4. Voit muuttaa lempinimesi yhteydessä näkyvää kuvaa napauttamalla Muokkaa sivun yläreunan ympyrässä. Voit luoda memojin, käyttää olemassa olevaa versiota tai mukauttaa sitä, miltä lempinimesi alkukirjaimet näyttävät.

Game Centerin käyttäminen iCloudin avulla

Voit nähdä pelitallennuksesi, parhaat pisteesi ja ystäväsi kaikilla laitteilla Game Centeriä ja iCloudia käyttämällä. Asetus on automaattisesti päällä.

Katso, miten voit käyttää pelitallennuksiasi kaikilla laitteillasi.

* Jos näet, että lempinimi tai muut tiedot on jo määritetty, sinulla on mahdollisesti jo Game Center -profiili. Tarkista Asetukset > [nimesi] vahvistaaksesi, että olet kirjautuneena sisään omalla Apple ID:lläsi.

Käyttäjien hallinta Game Centerissä

Voit lisätä tai poistaa ystäviä Game Centerissä.

Ystävien lisääminen

1. Avaa iPhonen, iPadin tai iPod touchin Asetukset. Selaa Game Centeriin ja napauta sitä.
  2. Napauta Lisää kavereita.
  3. Syötä sen henkilön puhelinnumero, jonka kanssa haluat olla kaveri Game Centerissä, tai napauta lisäyspainiketta, kun haluat kutsua yhteystiedoistasi löytyvän kaverin. Kun kyseinen henkilö hyväksyy pyynnön Viestit-apissa, voit nähdä hänet ystäväluettelossasi.

Ystävien poistaminen tai Game Center -käyttäjistä ilmoittaminen

1. Avaa iPhonen, iPadin tai iPod touchin Asetukset. Selaa Game Centeriin ja napauta sitä.
  2. Napauttamalla Kaverit voit nähdä luettelon niistä käyttäjistä, joiden kaveri olet ja joiden kanssa olet äskettäin pelannut.
  3. Pyyhkäise vasemmalle käyttäjän nimen kohdalla, niin näet lisää vaihtoehtoja. Poista kaveri Game Centeristä napauttamalla Poista. Napauta Ilmoita ja noudata näytön ohjeita, jos haluat ilmoittaa, että profiili on huijannut tai julkaissut epäsoveliasta sisältöä tai jos kyseessä on jokin muu ongelma.

Lisätietoja

• Tilaa Apple Arcade, jotta voit etsiä ja pelata Apple Arcade -pelejä ystäviesi kanssa.
  • Voit Apple TV:llä kirjautua sisään Game Center -tiliin kohdassa Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Game Center. Täällä voit myös kirjautua tililtä ulos.
  • Vastaanottajan on napautettava tekstiviestin linkkiä iOS 13- tai iPadOS 13 -laitteella, jotta he voivat hyväksyä ystäväpyynnön. He eivät voi hyväksyä ystäväpyyntöjä vanhemmilla käyttöjärjestelmillä, tietokoneilla tai Android-laitteilla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.