Tietoja Safari 12.1.2:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 12.1.2:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

Safari 12.1.2

Julkaistu 22.7.2019

Safari

Saatavuus: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 sekä sisällytetty macOS Mojave 10.14.6:een

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa osoiterivin väärentämisen.

Kuvaus: Epäyhdenmukaisen käyttöliittymän ongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8670: Tsubasa FUJII (@reinforchu)

WebKit

Saatavuus: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 sekä sisällytetty macOS Mojave 10.14.6:een

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8658: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä akayn

WebKit

Saatavuus: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 sekä sisällytetty macOS Mojave 10.14.6:een

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Dokumenttien latausten käsittelyssä oli logiikkaongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8690: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

WebKit

Saatavuus: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 sekä sisällytetty macOS Mojave 10.14.6:een

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8644: G. Geshev yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2019-8666: Zongming Wang (王宗明) ja Zhe Jin (金哲) (Chengdu Security Response Center, Qihoo 360 Technology Co. Ltd.)

CVE-2019-8669: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä akayn

CVE-2019-8671: Apple

CVE-2019-8672: Samuel Groß (Google Project Zero)

CVE-2019-8673: Soyeon Park ja Wen Xu (SSLab, Georgia Tech)

CVE-2019-8676: Soyeon Park ja Wen Xu (SSLab, Georgia Tech)

CVE-2019-8677: Jihui Lu (Tencent KeenLab)

CVE-2019-8678: Anthony Lai (@darkfloyd1014) (Knownsec), Ken Wong (@wwkenwong) (VXRL), Jeonghoon Shin (@singi21a) (Theori), Johnny Yu (@straight_blast) (VX Browser Exploitation Group), Chris Chan (@dr4g0nfl4me) (VX Browser Exploitation Group), Phil Mok (@shadyhamsters) (VX Browser Exploitation Group), Alan Ho (@alan_h0) (Knownsec), Byron Wai (VX Browser Exploitation), Venustechin ADLabin P1umer

CVE-2019-8679: Jihui Lu (Tencent KeenLab)

CVE-2019-8680: Jihui Lu (Tencent KeenLab)

CVE-2019-8681: G. Geshev yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2019-8683: lokihardt (Google Project Zero)

CVE-2019-8684: lokihardt (Google Project Zero)

CVE-2019-8685: akayn, Dongzhuo Zhao (yhteystyössä Venustechin ADLabin kanssa), Ken Wong (@wwkenwong) (VXRL), Anthony Lai (@darkfloyd1014) (VXRL) ja Eric Lung (@Khlung1) (VXRL)

CVE-2019-8686: G. Geshev yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2019-8687: Apple

CVE-2019-8688: Insu Yun (SSLab, Georgia Tech)

CVE-2019-8689: lokihardt (Google Project Zero)

Kohta päivitetty 11.9.2019

WebKit

Saatavuus: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 sekä sisällytetty macOS Mojave 10.14.6:een

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Synkronisten sivulatausten käsittelyssä oli logiikkaongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8649: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.