Yksityisen selauksen laittaminen päälle tai pois päältä iPadissa

Yksityinen selaus suojaa yksityisiä tietoja ja estää joitakin verkkosivustoja jäljittämästä hakutoimiasi. Safari ei pidä kirjaa sivuista, joilla käyt, hakuhistoriastasi tai automaattisen täytön tiedoistasi.

Yksityisen selauksen laittaminen päälle

1. Avaa Safari iPadissa.
  2. Kosketa välilehtipainiketta  ja pidä sitä painettuna.
  3. Napauta Uusi yksityinen välilehti.
    iPad, jossa on Safari-välilehden asetusvalikko avattuna

Kun yksityinen selaus on käytössä, Safarin osoiterivi on valkoisen tai harmaan sijaan musta tai tumma, ja painikkeet ovat sinisen sijaan mustia.

Yksityisen selauksen poistaminen käytöstä

1. Napauta Välilehdet-painiketta .
  2. Avaa Välilehtiryhmät-luettelo napauttamalla Yksityinen .
  3. Napauta Välilehtiryhmät-luettelon ylälaidassa Välilehdet.