Yksityisen selauksen laittaminen päälle tai pois päältä iPadissa

Kun käytät yksityistä selausta, selaustietojasi ei tallenneta eikä tietoja käyttämistäsi sivustoista jaeta muille laitteillesi. Safari ei pidä kirjaa vierailemistasi sivuista, hakuhistoriastasi tai automaattisen täytön tiedoistasi.

Yksityisen selauksen laittaminen päälle

1. Avaa Safari iPadissa.

2. Paina pitkään Välilehdet-painikettaNo alt supplied for Image.

3. Napauta Uusi yksityinen välilehtiNo alt supplied for Image.

iPad, jossa on avattuna Safari-välilehden asetusvalikko

Kun yksityinen selaus on käytössä, Safarin osoiterivi on valkoisen tai harmaan sijaan musta tai tumma, ja painikkeet ovat sinisen sijaan mustia.

Yksityisen selauksen poistaminen käytöstä

1. Napauta Välilehdet-painikettaNo alt supplied for Image.

2. Avaa Välilehtiryhmät-luettelo napauttamalla YksityinenNo alt supplied for Image.

3. Napauta Välilehtiryhmät-luettelon yläreunassa [numero] välilehteäNo alt supplied for Image.

Lisätietoja

Perehdy yksityisen selauksen käyttöön iPhonessa tai iPod touchissa.