Tumman tilan käyttö iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Kun otat Tumman tilan käyttöön, näytön luettavuus paranee hämärässä.

Tumman tilan ottaminen käyttöön

1. Valitse Asetukset ja napauta sitten Näyttö ja kirkkaus.
  2. Ota Tumma tila käyttöön valitsemalla Tumma.

Voit käyttää Tummaa tilaa myös Ohjauskeskuksesta. Avaa Ohjauskeskus ja ota sitten Tumma tila käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Tumma tila -painiketta . Lue, miten voit käyttää Ohjauskeskusta iPhonessa, iPod touchissa tai iPadissa.

Jos haluat ottaa Tumman tilan käyttöön automaattisesti auringon laskiessa tai tiettynä aikana, siirry kohtaan Asetukset > Näyttö ja kirkkaus ja valitse Automaattinen. Määritä sitten Tumman tilan aikataulu napauttamalla Valinnat.