Tumman tilan käyttö iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Kun otat Tumman tilan käyttöön, näytön luettavuus paranee etenkin hämärässä.

Tumman tilan ottaminen käyttöön

1. Valitse Asetukset > Näyttö ja kirkkaus.
  2. Ota Tumma tila käyttöön valitsemalla Tumma.

Voit ottaa Tumman tilan käyttöön tai pois käytöstä Ohjauskeskuksesta vetämällä alaspäin laitteen oikeasta yläkulmasta ja koskettamalla kirkkaudensäätöä  ja pitämällä sitä painettuna. Napauta sitten  Tumma tila päällä tai  Tumma tila pois päältä.

Voit määrittää myös, että Tumma tila otetaan käyttöön automaattisesti auringonlaskun aikaan tai tiettynä ajankohtana. Valitse Asetukset > Näyttö ja kirkkaus ja sitten Automaattinen. Määritä Tumman tilan aikataulu napauttamalla Valinnat.